ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS

 
 
 
Charis Tsevis - Cyprus Airways: Every smile has its moment
 
 
 

Σχετικά με την Cyprus Airways

Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.                                                                                                                                                                                

Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ CYPRUS AIRWAYS  ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ¨΄

 

CYPRUS AIRWAYS/AEGEAN AIRLINES  INTERLINE AGREEMENT

Cyprus Airways (2017) logo.svg 

 

 • Βελτίωση της συνδεσιμότητας και των ταξιδιωτικών επιλογών για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο
 • Η AEGEAN και η Cyprus Airways επεκτείνουν περαιτέρω το διεθνές τους δίκτυο
 • Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για τους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών προς/από την Ευρώπη και πέραν αυτής


Η AEGEAN και η Cyprus Airways ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους για πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω της οποίας δίνεται στους επιβάτες τους η δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα των δυο εταιρειών και να ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο σε ένα διευρυμένο δίκτυο ελληνικών και ευρωπαϊκών προορισμών.

Ξεκινώντας από τις 20 Ιουνίου, η νέα αυτή εμπορική συνεργασία θα ενισχύσει τόσο τα ταξίδια αναψυχής όσο και τα επαγγελματικά ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ενώ θα προσφέρει στους πελάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών βελτιωμένα δρομολόγια και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ των δύο χωρών και πολλών άλλων διεθνών προορισμών.

Ειδικότερα, μέσω αυτής της συνεργασίας, η AEGEAN θα προσφέρει μέσω κοινού κωδικού τις πτήσεις της Cyprus Airways προς Παρίσι, Ρώμη, Μιλάνο, Βηρυτό, Κάιρο, Ερεβάν, αλλά και όλους τους ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί, ενώ ο κυπριακός αερομεταφορέας θα προσφέρει στο εξής μέσω κοινού κωδικού όλες τις πτήσεις του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN και τις πτήσεις της εταιρείας από και προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές και διευκολύνεται η διαδικασία κρατήσεων, για τους επιβάτες των δυο εταιρειών, διατηρώντας παράλληλα μία ενιαία πολιτική αποσκευών, αλλά και άλλων παροχών συμπεριλαμβανομένου του check-in.

 

CYPRUS AIRWAYS/SKY EXPRESS INTERLINE AGREEMENT

Η Cyprus Airways ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με την ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express. Βάσει της συμφωνίας οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, ενώ ι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τους συνεργαζόμενους πράκτορες της Cyprus Airways. 

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν συνολικά σε 29 προορισμούς προς Ελλάδα, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Πιο συγκεκριμένα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα προς Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθο, Χίο, Μήλο, Νάξο, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη,  Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνο. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς Κέρκυρα, Χίο, Σάμο Μυτιλήνη και Σκύρο. 

      Cyprus Airways (2017) logo.svg 
 
 
 
 
 
 
 
CYPRUS AIRWAYS /QATAR    INTERLINE  ΑGREEMENT 
Η Cyprus Airways ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την Qatar Airways. Η συμφωνία που τέθηκε πρόσφατα σε ισχύ επιτρέπει στους επιβάτες της Qatar Airways να ταξιδεύουν από τη Ντόχα σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways μέσω Λάρνακας. Αντίστοιχα, οι επιβάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη Λάρνακα προς Ντόχα καθώς επίσης και σε περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways.Η Cyprus Airways, έγινε πρόσφατα πλήρες μέλος της IATA. Η συμμετοχή στην ΙΑΤΑ δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλες αερογραμμές-μέλη, όπως συμφωνίες κοινού κωδικού (codeshare) και διασύνδεσης (interline), προσφέροντας στους επιβάτες της πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο δρομολογίων.
 
Cyprus Airways (2017) logo.svgQatar Airways Logo.svg
 
 
 

 

CYPRUS AIRWAYS/ ΒULGARIA AIR [FB]  CODE SHARE AGREEMENT 

Cyprus Airways (2017) logo.svg  Bulgaria Air logo-en.svg

Η Cyprus Airways και η Bulgaria Air έχουν υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού (codeshare). Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, οι πελάτες της Cyprus Airways θα μπορούν να ταξιδεύουν με Bulgaria Air από Λάρνακα προς Σόφια. Η συμφωνία θα επιτρέπει στη Cyprus Airways  να εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Σόφιας. Ταυτόχρονα, η Bulgaria Air θα εκδίδει εισιτήρια με δικούς της κωδικούς πτήσεων στις πτήσεις της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Μελλοντικά και άλλοι προορισμοί θα ενισχύσουν τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

 

 

CYPRUS AIRWAYS/  AIR BALTIC  CODE SHARE AGREEMENT 

 

 

Cyprus Airways (2017) logo.svg  AirBaltic logo green bkgd.svg

 

 

 

 

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει υπηρεσία προπαραγγελίας γεύματος

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει υπηρεσία προπαραγγελίας γεύματος
 
Η Cyprus Airways ανακοινώνει ότι από τις 12 Φεβρουαρίου 2021, οι πελάτες μπορούν να προπαραγγείλουν γεύμα για το επερχόμενο ταξίδι τους. Μια επιλογή από αλμυρά σάντουιτς και σαλάτες, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για χορτοφάγους, καθώς και ένα ειδικό γεύμα για παιδιά και πρωινό είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία.Με κάθε επιλογή γευμάτων, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ένα δωρεάν μη αλκοολούχο ποτό, κρύο ή ζεστό.
 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη έως και 88 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης. Οι επιβάτες, μπορούν να προσθέσουν την προτίμηση του γεύματος τους κατά τη διαδικασία της online κράτησης ή αργότερα μέσω της λειτουργίας "Διαχείριση της κράτησής μου" στο cyprusairways.com. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη για αγορά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων.
 
 

Πλατφόρμα οργανωμένων διακοπών εγκαινιάζει η Cyprus Airways

 

Πλατφόρμα οργανωμένων διακοπών εγκαινιάζει η Cyprus Airways - HANIA.news

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει την Cyprus Airways Holidays, τα καλύτερα πακέτα για ταξίδια στην Κύπρο ή σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways από τη Λάρνακα,
 
Πακέτο διακοπών στην Κύπρο και σε οποιονδήποτε προορισμό της Cyprus Airways στις καλύτερες τιμές 
Οι τελευταίες προσθήκες στο δίκτυο της Cyprus Airways, Παρίσι και Ρώμη, περιλαμβάνονται
Πτήση, ξενοδοχείο και μεταφορά όλα σε μία συναλλαγή στην καλύτερη τιμή
Περιλαμβάνονται πάντα οι αποσκευές
Η δυναμική σύνθεση γίνεται τεχνολογικά δυνατή σε συνεργασία με την TripX από τη Σουηδία
Η Cyprus Airways εγκαινιάζει μια πλατφόρμα οργανωμένων διακοπών που προσφέρει ένα ενιαίο πακέτο που συνδυάζει τις πτήσεις της Cyprus Airways, τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο και όλους τους προορισμούς της Cyprus Airways, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών από το αεροδρόμιο σε εξαιρετικές τιμές.
 
"Ως η κυπριακή αεροπορική εταιρεία που φέρει την κυπριακή σημαία, είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε τα εισερχόμενα ταξίδια. Κάθε χρόνο μεταφέρουμε εκατοντάδες ή χιλιάδες πελάτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τουρίστες. Ήταν ένα φυσικό βήμα για εμάς να αρχίσουμε να προσφέρουμε οργανωμένα πακέτα διακοπών", σχολίασε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας. 
 
"Η ιστοσελίδα θα προσφέρει πακέτα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, φθηνότερα από την αγορά πτήσεων και διαμονής ξεχωριστά. Αυτό είναι το πρώτο μας βήμα για την είσοδο στην αγορά των οργανωμένων διακοπών και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους φορείς της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας προς όφελος της βιομηχανίας και της ανάπτυξης όλο το χρόνο", πρόσθεσε ο κ. Sies.
 
"Ως ο προτιμώμενος συνεργάτης πολλών αεροπορικών εταιρειών στον τομέα της διοργάνωσης ταξιδιών και του δυναμικού τομέα της επιχείρησης, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβάλλουμε στο ταξίδι της Cyprus Airways να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα της τουριστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Ο κλάδος έχει πλέον μια νέα δυνατότητα προώθησης και προσέλκυσης παραθεριστών στο υπέροχο νησί. Προσφέρουμε τώρα ένα εξαιρετικά καλό προϊόν με μεγάλη αξία για τους πελάτες της Cyprus Airways, τόσο στο εσωτερικό για τους τουρίστες όσο και στο εξωτερικό για την τοπική αγορά προς τον αυξανόμενο αριθμό προορισμών των αεροπορικών εταιρειών", λέει ο Morten Husby, Διευθύνων Σύμβουλος της TripX, που διαχειρίζεται ολόκληρη την τεχνολογική πλατφόρμα και τις λειτουργίες της Cyprus Airways Holidays.
 
"Πρόκειται για μια win/win δυνατότητα για ολόκληρο τον κλάδο να διανέμει τις προσφορές του. Στόχος μας είναι να έχουμε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα καταχωρημένα στην αγορά και η ομάδα προϊόντων μας εργάζεται νυχθημερόν για να παρουσιάσει κάθε προϊόν εγκαίρως πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Ελπίζουμε πραγματικά ότι ο κλάδος εκμεταλλεύεται τώρα αυτή τη δυνατότητα για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο με καλές και επιθετικές προσφορές στην αγορά, για να ενισχύσει τον σημαντικό τουρισμό στο νησί", πρόσθεσε ο κ. Husby.
 
Οι νέοι προορισμοί, Παρίσι και Ρώμη, περιλαμβάνονται ήδη στην πλατφόρμα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέοι προορισμοί.
 
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από www.cyprusairways.com.

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ¨΄

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΟΣ ¨ΝΙΚΑΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ.

 

Η Cyprus Airways ανοίγει τα φτερά της στη Γαλλική Ριβιέρα - Airnews

 

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη του νέου της δρομολογίου προς τη Νίκαια της Γαλλίας. Από τις 12 Δεκεμβρίου 2023, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουν την εκπληκτική Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
 
Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, σημειώνει: “Στην Cyprus Airways, πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Με την ένταξη της Νίκαιας στο δίκτυό μας, υπογραμμίζουμε την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε συναρπαστικούς προορισμούς στους πελάτες μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος μας Airbus A220 εξασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι με την Cyprus Airways δεν είναι απλώς μια βόλτα. Είναι ένα ταξίδι εκλεπτισμένησ άνεσης και μια απόδειξη της αδιάκοπης επιδίωξής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε στην οικονομική ή την μοναδική επιχειρηματική μας κατηγορία”.
 
Στο Airbus A220, οι επιβάτες θα γνωρίσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ευρύχωρες καμπίνες, σύγχρονες ανέσεις και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους συνάδουν με το βιώσιμο όραμα και τη δέσμευση των Κυπριακών Αερογραμμών να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

 

 

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ     ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS 
            ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ          ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
            ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 • ΒΥΡΗΤΤΟΣ          ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS 
            ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΥΡΗΤΟΥ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 • ΤΕΛ ΑΒΙΒ             ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
            ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 • ΑΘΗΝΑ                ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 • AΘΗΝΑ                ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ AEGEAN AIRLINES ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ.
            ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 •      KAIΡΟ                 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •       ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 •      ΠΑΡΙΣΙ             ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •        ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΡΙΣΙΟΥ CDG  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 •      ΡΩΜΗ             ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •        ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΡΩΜΗΣ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 •      ΕΡΕΒΑΝ        ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •       ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΕΡΕΒΑΝ   ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 •        ΒΑΣΙΛΕΙΑ / ΜΥΛΟΥΖ     ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •      ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 •       ΜΙΛΑΝΟ  MALPENSA   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •      ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  MILANOY ΜΑLPENSA     ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 •       ΠΡΑΓΑ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •      ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΠΡΑΓΑΣ     ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 
 •       ΖΥΡΙΧΗ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  
 
 •       ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΖΥΡΙΧΗΣ      ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 •        ΝΤΟΥΜΠΑΙ   ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS 
 •        ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
 •        ΝΙΚΑΙΑ  ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS 

            AEΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ,ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

 •        ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS NEO ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
             Από 05.02.24 πρός 28.03.24: Δευτέρα, Πέμπτη. Από 01.04.24 πρός 17.05.24: Δευτέρα, Παρασκευή. Από 20.05.24 πρός 25.10.24: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή.
             ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ,ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
 
     ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS  ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΡΟΣ ¨
 
 • ΜΥΚΟΝΟ
 • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • ΣΚΙΑΘΟ
 • ΡΟΔΟ
 • ΠΡΕΒΕΖΑ/ΛΕΥΚΑΔΑ
 
                                                   Airbus A320
    
          


 

   

 

 

                                                            Airbus A220

 

Cyprus Airways to launch route to Nice and Wizz Air to Warsaw-Radom, both from Larnaca - Aviation24.be

 

 

 

 

 

Δυνατότητα ON LINE CHECK IN ,το οποίο ανοίγει 24 ώρες και κλείνει 3 ώρες πρίν την αναχώρηση της πτήσης .Κάντε κλίκ εδώ 
 

Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέα πολιτική αποσκευών και μείωση τιμών στον basic ναύλο

 
 
 
 Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways, ανακοίνωσε νέα πολιτική αποσκευών για τα εισιτήρια Basic που θα ισχύει για κρατήσεις από 4 Δεκεμβρίου 2019 και για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020 και μετά. Με αυτήν την αλλαγή απλοποιείται η δομή της πολιτικής αποσκευών, με σκοπό να καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των επιβατών, παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία. Η εταιρεία ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι οι ναύλοι Basic θα μειωθούν κατά 10 ευρώ, για ταξίδια από τις 29 Μαρτίου 2020.

Οι επιβάτες που κατέχουν εισιτήριο Basic επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στο αεροσκάφος ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία / αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή ή σακίδιο πλάτης μεσαίου μεγέθους), που μπορούν να τοποθετήσουν κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η δυνατότητα προσθήκης αποσκευής 10 κιλών (ως παραδοτέα αποσκευή) είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών πώλησης της εταιρείας στη χαμηλή τιμή των 10 ευρώ (ανά μονή διαδρομή).

Για τους κατόχους εισιτηρίων Flex, η πολιτική αποσκευών παραμένει ως έχει, δηλαδή 23 κιλά αποσκευή, 10 κιλά χειραποσκευή και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο.

Οι επιβάτες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο τύπος ναύλου που αγοράζουν καλύπτει όλες τις ανάγκες αποσκευών τους, ενώ η συμβουλή της εταιρείας είναι να εξετάσουν την επιλογή Flex εισιτηρίου που προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για μια ξέγνοιαστη εμπειρία ταξιδιού.
 
 

Κανονισμοί ναύλων

  Economy Basic Economy Flex
Αλλαγές σε πτήση/ημερομηνία , πριν από το κλείσιμο του ελέγχου της πτήσης (περισσότερο από 40 λεπτά από την αναχώρηση της πτήσης)

Πάνω από 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: (ισχύει για εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μετά τις 12/02/21): Επιτρέπεται χωρίς χρέωση. Είναι δυνατή η προσαύξηση της διαφοράς στο διαθέσιμο επίπεδο τιμής ναύλου για τη στιγμή αλλαγής των εισιτηρίων.

Λιγότερο από 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: Επιτρέπεται με χρέωση 40 ευρώ ανά αλλαγή. Είναι δυνατή η προσαύξηση της διαφοράς στο διαθέσιμο επίπεδο τιμής ναύλου για τη στιγμή αλλαγής των εισιτηρίων.

Επιτρέπεται χωρίς χρέωση. Επιπλέον χρέωση της διαφοράς του διαθέσιμου ναύλου κατά την επανέκδοση του εισιτηρίου, ενδέχεται να υπάρξει.
Αλλαγές στην περίπτωση NO-SHOW (λιγότερο από 40 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης) Δεν επιτρέπεται. Δεν επιτρέπεται.
Επιστροφές (με εξαίρεση την περίπτωση NO-SHOW)

Το ναύλο δεν επιτρέπει επιστροφή χρημάτων. Οι φόροι αεροδρομίων και άλλες χρεώσεις, των αχρησιμοποίητων διαδρομών είναι επιστρέψιμοι.

Δεν επιστρέφονται:
- Οι φόροι CY YR Fuel και CY YQ για καμία διαδρομή.
- Το κόστος εξυπηρέτησης.

Επιτρέπεται με χρέωση 15 Ευρώ ανά διαδρομή. 

Οι φόροι αεροδρομίων, ο φόρος CY YR Fuel  και άλλες χρεώσεις των αχρησιμοποίητων διαδρομών είναι επιστρέψιμοι.

Δεν επιστρέφονται:
Ο φόρος CY YQ για καμία διαδρομή.
Το κόστος εξυπηρέτησης.

Επιστροφές στην περίπτωση NO-SHOW

Δεν επιτρέπεται.

Οι φόροι αεροδρομίου είναι επιστρέψιμοι.

Δεν επιστρέφονται:


- Οι φόροι CY YR Fuel και CY YQ για καμία διαδρομή.
- Το κόστος εξυπηρέτησης.

Δεν επιτρέπεται.

Οι φόροι αεροδρομίου είναι επιστρέψιμοι.

Δεν επιστρέφονται:

Ο φόρος CY YQ, και ο φόρος CY YR Fuel  για καμία διαδρομή.

Το κόστος εξυπηρέτησης.

Αποσκευές καμπίνας Μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας στην καμπίνα μία μικρή προσωπική τσάντα, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα (μέγιστες διαστάσεις 35cm x 20cm x 20cm). Για παράδειγμα μια γυναικεία τσάντα, μια τσάντα φορητού υπολογιστή ή ένα μικρό σακίδιο πλάτης. Μια χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών και μέγιστων διαστάσεων 55x40x20 εκατοστών + μία μικρή προσωπική τσάντα, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα και με μέγιστες διαστάσεις 35x20x20 εκατοστά.

Αποσκευές

Δεν περιλαμβάνονται

1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά

Πρόσθετες αποσκευές

Όλες οι περιόδοι πριν από την αναχώρηση
1 επισπρόσθετη βαλίτσα μέχρι 10 κιλά 15 Δεν επιτρέπεται
Στο αεροδρόμιο ή λιγότερο από 4 ώρες πριν την αναχώρηση

1 επισπρόσθετη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

€60

€60

Λιγότερο από 30 ώρες και μέχρι 4 ώρες πριν την αναχώρηση

1 επιπρόσθετη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

 €45

€45

Περισσότερο από 30 ώρες πριν την αναχώρηση

1 επιπρόσθετη βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

 €35

€35

Υπερμεγέθης αποσκευή

 

€35 €35

 


Οι επιβάτες που έχουν κλείσει την πτήση τους στην ιστοσελίδα της Cyprus Airways έχουν 24ωρη περίοδο από την αρχική κράτηση για να κάνουν όποιεσδήποτε ορθογραφικές αλλαγές δωρεάν. Οι επιβάτες με εισιτήρια FLEX μπορούν να κάνουν ορθογραφικές αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση, ενώ για τα Βασικά εισιτήρια θα χρεώνονται τέλη.

 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ¨¨
 
 •  Η αεροπορική εταιρεία  πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A320, που διαθέτει 180 θέσεις Οικονομικής. 
 •  Τα εισιτήρια της Cyprus Airways,θα προσφέρονται σε 2 κατηγορίες ναύλων Basic & Flex ,με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες υπηρεσίες,όπως επιτρεπόμενες αποσκευές,αλλαγές,επιλογή θέσης κλπ..προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
 • Οι κρατήσεις θέσεων σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, είναι διαθέσιμες και μέσω ταξειδιωτικών γραφείων, [δηλ  είναι προσβάσιμες μέσω των GDS],και ως εκ τούτου θα μπορείτε να επιλέξετε ,κάνοντας κλίκ,ένα απο τα παρακάτω Ελληνικά on-line γραφεία για εισιτήρια με πτήσεις CY Κυπριακών Αερογραμμών [IATA Airline Accounting Number CY 078].

 

Για κρατήσεις θέσεων,και έκδοση εισιτηρίων Cyprus Airways,κάντε κλίκ στα παρακάτω on line γραφεία

 

 

 

Κανονισμοί ναύλων
 
Αυτοί οι κανόνες ισχύουν μέχρι τις 30 Μαρτίου 2019
Economy Basic Economy Flex
Αλλαγές σε πτήση/ημερομηνία , πριν  από το κλείσιμο του ελέγχου της πτήσης (περισσότερο από 40 λεπτά από την αναχώρηση της πτήσης) Επιτρέπεται με χρέωση 40 Ευρώ ανά διαδρομή. Επιπλέον χρέωση της διαφοράς του διαθέσιμου ναύλου κατά την επανέκδοση του εισιτηρίου, ενδέχεται να υπάρξει. Επιτρέπεται χωρίς χρέωση. Επιπλέον χρέωση της διαφοράς του διαθέσιμου ναύλου κατά την επανέκδοση του εισιτηρίου, ενδέχεται να υπάρξει.
Αλλαγές στην περίπτωση NO-SHOW (λιγότερο από 40 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης) Επιτρέπεται με χρέωση 70 Ευρώ ανά διαδρομή. Επιπλέον χρέωση της διαφοράς του διαθέσιμου ναύλου κατά την επανέκδοση του εισιτηρίου, ενδέχεται να υπάρξει. Επιτρέπεται με χρέωση 70 Ευρώ ανά διαδρομή. Επιπλέον χρέωση της διαφοράς του διαθέσιμου ναύλου κατά την επανέκδοση του εισιτηρίου, ενδέχεται να υπάρξει.
Επιστροφές (με εξαίρεση την περίπτωση NO-SHOW) Το ναύλο δεν επιτρέπει επιστροφή χρημάτων. Οι φόροι αεροδρομίων και άλλες χρεώσεις, των αχρησιμοποίητων διαδρομών είναι επιστρέψιμοι.Το κόστος εξυπηρέτησης είναι μη επιστρέψιμο. Επιτρέπεται με χρέωση 15 Ευρώ, ανά διαδρομή.
Επιστροφές στην περίπτωση NO-SHOW
Δεν επιτρέπεται.
 
Επιτρέπεται με χρέωση 70 Ευρώ ανά διαδρομή.
 
Αποσκευή Μία χειραποσκευή βάρους 10 κιλών, και συνολικό μέγεθος 55*40*20 εκατοστών. Μία αποσκευή βάρους 23 κιλών + μία χειραποσκευή βάρους 10 κιλών και συνολικό μέγεθος 55*40*20 εκατοστών.
Επιλογή θέσεως κατά τη διάρκεια της κράτησης 7 Ευρώ Χωρίς Χρέωση (εξαιρούνται τα ευρύχωρα καθίσματα).
Επιλογή θέσεως κατά τη διάρκεια του check-in στο αεροδρόμιο Αυτόματη επιλογή θέσης ανάλογα με την διαθεσιμότητα (εξαιρούνται τα ευρύχωρα καθίσματα). Αυτόματη επιλογή θέσης ανάλογα με την διαθεσιμότητα (εξαιρούνται τα ευρύχωρα καθίσματα).
Επιλογή ευρύχωρης θέσης, για πτήσεις με διάρκεια από 0 μέχρι 3 ώρες 15 Ευρώ 15 Ευρώ
Επιλογή ευρύχωρης θέσης, για πτήσεις με διάρκεια από 3 ώρες και πάνω 30 Ευρώ 30 Ευρώ
Επιπρόσθετη Παραδιδόμενη Αποσκευή (ανά αποσκευή μέχρι 23kg)
 
Στο αεροδρόμιο ή λιγότερο από 4 ώρες πριν την αναχώρηση
 
€50 €50
Λιγότερο από 30 ώρες και μέχρι 4 ώρες πριν την αναχώρηση
 
€40 €40
Περισσότερο από 30 ώρες πριν την αναχώρηση
 
€30 €30