ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑEGEAN AIRLINES ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families

Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families

Επόμενος προορισμός; Μαζί με την οικογένεια!

Η προσφορά αφορά έκπτωση σε ναύλους βρεφών (έως 2 ετών) και παιδιών (2 - 11 ετών) και ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού.

Κάντε κράτηση μέχρι 21.05.2017

Πτήσεις από 11.09.2017 μέχρι 28.10.2017

   100% έκπτωση στο ναύλο των βρεφών (έως 2 ετών)
   33% έκπτωση στο ναύλο των παιδιών (2-11 ετών)

**Οι οικογένειες ,κάνουν έλεγχο εισιτηρίων και παράδοση αποσκευών,στα ειδικά counters στα αεροδρόμια Αθηνών/Θεσσαλονίκης και Λάρνακας**

   Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families
Όροι & Προϋποθέσεις: 
Η προσφορά αφορά έκπτωση σε ναύλους βρεφών (έως 2 ετών) και παιδιών (2-11 ετών) και ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 21/05/2017 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean από 11/09/2017 έως και 28/10/2017. Η έκπτωση αφορά 100% έκπτωση στο ναύλο των βρεφών (έως 2 ετών) και 33% στο ναύλο των παιδιών (2-11 ετών). Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο www.aegeanair.com. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.  Oι GoLight ναύλοι για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι καθώς κι ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι. Οι Flex & Business ναύλοι για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι, αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι. Ο Βρεφικός Ναύλος προϋποθέτει πως το βρέφος ταξιδεύει στην αγκαλιά του γονέα. Διαφορετικά χρειάζεται να αγοραστεί εισιτήριο στον Παιδικό Ναύλο με την αντίστοιχη προσφορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families Αποτέλεσμα εικόνας για aegean for families
Για κρατήσεις θέσεων,κάντε κλίκ εδώ


Aegean Airlines logo.svg