ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AEGEAN & OLYMPIC AIR ME THN ΕUROBANK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Aegean_1-341-2.jpg
     
 
   LOGO-A3--OA-02.jpg

Καλωσορίζουμε την AEGEAN!

Η Eurobank καλωσορίζει την AEGEAN στο πρόγραμμα €πιστροφή για να μπορείτε να κάνετε το όνειρο ενός ταξιδιού ακόμη πιο συχνά πραγματικότητα!
Όπου και αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, κάθε φορά που αγοράζετε εισιτήριο του δικτύου της AEGEAN & της Olympic Air με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank, κερδίζετε 
3% €πιστροφή.
Για ακόμη μεγαλύτερο όφελος μπορείτε να εξαργυρώσετε τα διαθέσιμα ευρώ €πιστροφή σας για εισιτήρια του δικτύου της AEGEAN & της Olympic Air, απλά και γρήγορα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
  • Επισκεφτείτε την ενότητα του προγράμματος €πιστροφή στο aegeanair.com ή στο Aegean app.
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, για να αναζητήσετε πτήσεις & να εξαργυρώσετε τα ευρώ €πιστροφή σας.
Δείτε τα ευρώ €πιστροφή που μπορείτε να εξαργυρώσετε:
PINAKAS_AEGEAN-01-(1).jpg
 
Kάντε κλίκ στο ''Τα ευρώ μου''και θα μεταφερθείτε στο πρόγραμμα Επιστροφή της Εurobank
Τα ευρώ μου 
 
 
  KONTΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ [ΧΩΡΕΣ]
  Κύπρος, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία, Ελβετία, Λίβανος, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ιορδανία, Γεωργία, Κροατία, Μάλτα, Αρμενία, Σλοβενία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο
 ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ [ΧΩΡΕΣ]
Γαλλία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, Λετονία, Ρωσία, Πορτογαλία
ΠΡΟΣΟΧΗ 
 Τα ευρώ €πιστροφή αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way) και παρέχεται δωρεάν μια βαλίτσα ανά επιβάτη.
 
Εξαργυρώστε τα ευρώ €πιστροφή σας εδώ >      
  • Τα ευρώ €πιστροφή αντιστοιχούν σε πτήσεις απλής μετάβασης (one way) και παρέχεται δωρεάν μία βαλίτσα ανά επιβάτη. 
  • Για να κερδίσετε ή να εξαργυρώσετε ευρώ €πιστροφή, η αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή με έναν από τους παρακάτω τρόπους: από το aegeanair.com, από το Aegeanapp ή τηλεφωνικά στα 801 11 20000 από σταθερό ή 210 62 61 000 από κινητό ή εξωτερικό (με χρέωση 20€). 
  • Η εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή δεν περιλαμβάνει φόρους, τέλη αεροδρομίων, χρεώσεις του Δ.Α.Α. (Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών), επασφάλιστρα, ως και κάθε επιπλέον επιβάρυνση επιβαλλόμενη στους επιβάτες από οποιαδήποτε Αρχή ή Φορέα. Οι επιβαρύνσεις βαρύνουν τον κάτοχο και χρεώνονται αποκλειστικά στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η εξαργύρωση κατά την αγορά του εισιτηρίου €πιστροφή.  
Όροι έκδοσης εισιτηρίων με ευρώ €πιστροφή.
 
Για κρατήσεις θέσεων  χρησιμοποιήστε την αναζήτηση πτήσεων εδώ   

 

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης και μέσω της Olympic Air  κάνοντας κλίκ στο λογότυπο της

Olympic Air - Αρχική