ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

εταιρείες εσωτερικού δικτύου: 

Volotea.svg
Ellinair logo.png

 


    Ellinair logo.png

 

Η εταιρεία εκτελεί όλο τον χρόνο πτήσεις από/πρός Αθήνα για Θεσσαλονίκη ,Ηράκλειο και Ρόδο.

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ  ELLIN AIR ΑΠΟ /ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

 • Θεσσαλονίκη  
 • Ηράκλειο 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ELLIN AIR ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • Αθήνα
 • Ηράκλειο 
  
      ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ELLIN AIR ΜΕ ΤΗΝ AEROFLOT 
     Ellinair logo.png Aeroflot Logo en.svg

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά στην συνεργασία με την Aeroflot, προβλέπονται τα εξής:

 • Interline Agreement, όπου οι δύο αεροπορικές εταιρίες, θα προσφέρουν μέσω των δικτύων πωλήσεών τους, εισιτήρια για τις πτήσεις τους.
 • SPA Agreement, με βάση την οποία ο leader των ρωσικών αερομεταφορών, θα μεταφέρει τους επιβάτες του, εντός Ελλάδος, με πτήσεις της Ellinair, στα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη, Αθήνα- Ηράκλειο, Αθήνα- Ρόδος, Αθήνα- Χανιά, Αθήνα- Σαντορίνη, Αθήνα- Κέρκυρα και Αθήνα- Μύκονος.
 
 

    Ellinair logo.png

Νέα εμπορική πολιτική της Ellinair - τρεις διακριτές κατηγορίες ναύλων

 

Σημαντικά οφέλη για τους επιβάτες της ανακοινώνει η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, με την εφαρμογή της νέας της εμπορικής πολιτικής που ισχύει από σήμερα, 2 Ιουλίου 2019.

Η νέα εμπορική πολιτική ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές, καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να “δημιουργεί” το εισιτήριο που καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 02/07/2019 εφαρμόζονται τρεις διακριτές κατηγορίες / οικογένειες ναύλων:

 • Η πρώτη κατηγορία, η basic, όπως φανερώνει και το όνομα της, περιέχει τα απολύτως βασικά, δηλαδή το εισιτήριο, μια χειραποσκευή 8 κιλών και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας (πχ τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα).
 • Στη δεύτερη κατηγορία, την classic, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται- εκτός από την χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο-  και παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά  ενώ, τέλος
 • Στην τρίτη κατηγορία, comfort, ο επιβάτης, εκτός από όλες τις παροχές των 2 πρώτων κατηγοριών, απολαμβάνει και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track κ.ά.

Η κάθε υπηρεσία μπορεί να αγοράζεται και ξεχωριστά, επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο της κατηγορίας classic και να προσθέσει στο καλάθι του πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη υπηρεσία τον εξυπηρετεί. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να προσθέσουν και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου.

 

***ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ELLIN AIR ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΟΝ-LINE ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ***

 

Volotea.svg

Πτήσεις από/πρός Αθήνα για

 • Μύκονο ΘΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Σαντορίνη ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Ηράκλειο ΤΑΚΤΙΚΟ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 
 • Μπάρι ΘΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Βενετία ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Γένοβα ΘΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Bερόνα ΤΑΚΤΙΚΟ   ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 
 • Ρόδος  ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Ντουμπρόβνικ:  ΘΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
 • Στρασβούργο: ΘΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

 • Κάλιαρι 
 • Σπλίτ 
 • Λυών 
 • Μασσαλία 
 • Κέρκυρα από 24/07/20

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ -ΜΥΚΟΝΟΣ

NEΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΥΚΟΝΟΣ
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
  ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ VOLOTEA ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ !!!
     
     Τη Θεσσαλονίκη με το Ηράκλειο και τη Μύκονο θα συνδέει, με δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, η ισπανική αεροπορική Volotea.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 13 Απριλίου για το Ηράκλειο και από τις 25 Μαΐου για τη Μύκονο.

Η ανακοίνωση των δρομολογίων έγινε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της έναρξης της δραστηριότητας της ισπανικής εταιρείας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Αναλυτικότερα, η Volotea θα εκτελεί τα δύο νέα δρομολόγια με τις εξής συχνότητες:

Ηράκλειο: Από τις 13 Απριλίου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή) διαθέτοντας συνολικά 18.700 θέσεις.

Μύκονος: Από τις 25 Μαΐου θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο) διαθέτοντας συνολικά 8.900 θέσεις.

 

Για κρατήσεις θέσεων με την Volotea ,κάντε κλίκ εδώ

 

Image result for skyexpress

Η Sky Express Ανακοινώνει Δυο Νέους Προορισμούς

Στο πλαίσιο της διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης της, η Sky Express συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο της και ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, προσθέτοντας δυο νέους προορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Sky Express από την 1η Δεκεμβρίου 2019, θα συνδέει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά με τρεις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Οι πτήσεις Αθήνα- Κοζάνη – Καστοριά – Αθήνα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ οι πτήσεις Αθήνα- Καστοριά- Κοζάνη- Αθήνα κάθε Πέμπτη, αυξάνοντας έτσι η Sky Express τον κατάλογο με τους προορισμούς της σε 34. Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους

***ΝΕOI ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ SKY EXPRESS***

****Νέες πτήσεις  από Θεσσαλονίκη πρός Χίο,Σάμο Σκύρο****Έναρξη πτήσεων απο 1η Οκτωβρίου 2016.Οι πτήσεις για τους παραπάνω προορισμούς εσωτερικού,από Αθήνα και Θεσσαλονίκη,θα εκτελούνται όλη την διάρκεια του έτους.

Νέες πτήσεις απο Αθήνα προς Ηράκλειο, Σαντορίνη, Μύκονο, Σκιάθο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Χίο, Αστυπάλαια, Σύρο, Νάξο, Μήλο,Σητεία. Έναρξη πτήσεων απο 1η Οκτωβρίου 2016.

Nέες πτήσεις  από Ρόδο για Κώ,Κάλυμνο,Λέρο,Αστυπάλαια.Δείτε παρακάτω !

Πτήσεις απο Αλεξανδρούπολη προς Σητεία, Ηράκλειο,Aθήνα
Πτήσεις από Αστυπάλαια προς Αθήνα
Πτήσεις απο Ζάκυνθο προς Αθήνα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Πρέβεζα
Πτήσεις από Ηράκλειο προς Aθήνα, Ρόδο, Κω, Σητεία, Σαντορίνη, Μύκονο
Πτήσεις απο Θεσσαλονίκη προς  Σάμο, Χίο,Σκύρο
Πτήσεις απο Ικαρία προς Αθήνα

Πτήσεις από Κάλυμνο πρός Αθήνα
Πτήσεις απο Κάρπαθο προς Αθήνα, Ρόδο
Πτήσεις από Κάσο προς ,Κάρπαθο,Ρόδο
Πτήσεις απο Κέρκυρα προς Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο,Αθήνα
Πτήσεις απο Κεφαλλονιά προς Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα,Αθήνα
Πτήσεις απο Κύθηρα προς Αθήνα
Πτήσεις απο Κώ προς Ηράκλειο,Αθήνα
Πτήσεις από Μήλο προς Αθήνα
Πτήσεις από Νάξο προς Αθήνα
Πτήσεις απο Πάρο προς Αθήνα
Πτήσεις απο Πρέβεζα προς Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Σητεία, Ηράκλειο
Πτήσεις απο Ρόδο προς Ηράκλειο, Κάσο, Κάρπαθο,Kώ,Κάλυμνος,Λέρος,Αστυπάλαια
Πτήσεις απο Σάμο προς  Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Πτήσεις απο Σαντορίνη προς Αθήνα, Ηράκλειο.
Πτήσεις απο Σητεία προς Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Αθήνα
Πτήσεις απο Σκιάθο προς Αθήνα
Πτήσεις από Σύρο προς Αθήνα
Πτήσεις απο Χίο προς Θεσσαλονίκη, Αθήνα

Πτήσεις από Λήμνο πρός Αθήνα,Μυτιλήνη,Χίο,Σάμο,Ρόδο

ΠΡΟΣΟΧΗ ¨

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια: 1]Θεσσαλονίκη – Σκύρος  2]Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος  3]Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλλονιά – Ζάκυνθος 4]Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα.

 

 

Αθήνα - Κάλυμνος - Αθήνα

Η Κάλυμνος εντάσσεται στους προορισμούς που θα εξυπηρετούνται σε αποκλειστικότητα από τη Sky Express! Μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Sky Express είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας της γραμμής Αθήνα-Κάλυμνος-Αθήνα.

Η Sky Express προγραμμάτισε πτήσεις από και προς Αθήνα και Κάλυμνο για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο,ενώ από τον Ιούνιο οι πτήσεις θα είναι καθημερινές, εκτός Κυριακής.To δρομολόγιο Αθήνα-Κάλυμνος,θα εξυπηρετείται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.Κλείστε τώρα το εισιτήριο σας και …πετάξτε σαν άνθρωποι αφού στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται,αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge «Μελίνα Μερκούρη» και in-flight service!

Nέο δρομολόγιο από την Sky Express Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα !

Από σήμερα, Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Sky Express.Αναλυτικότερα, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εξυπηρετείται αποκλειστικά από τη Sky Express μέχρι 31 Μαρτίου 2021.Οι πτήσεις για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη.Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις θέσεων.Κλείστε τώρα το εισιτήριο σας και …πετάξτε σαν άνθρωποι αφού στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται,αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, και in-flight service!

 

Nέο δρομολόγιο από την Sky Express : Ρόδος – Κως – Κάλυμνος - Λέρος – Αστυπάλαια!

Από την 1η Οκτωβρίου 2017, το δρομολόγιο Ρόδος-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Αστυπάλαια θα εκτελείται σε αποκλειστικότητα από την Sky Express! Η Sky Express θα είναι πλέον ο αποκλειστικός αερομεταφορέας της παραπάνω γραμμής.

Το δρομολόγιο Ρόδος-Κως-Κάλυμνος-Λέρος-Αστυπάλαια θα εκτελείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες πρός κράτηση.

 

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια: Θεσσαλονίκη – Σκύρος Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλλονιά – Ζάκυνθος

Αντιγράφηκε από: https://www.e-travelnews.gr/treis-nees-grammes-sky-express/
Η αεροπορική εταιρεία Sky Express μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια: Θεσσαλονίκη – Σκύρος Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλλονιά – Ζάκυνθος

Αντιγράφηκε από: https://www.e-travelnews.gr/treis-nees-grammes-sky-express
Η αεροπορική εταιρεία Sky Express μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, θα εκτελεί σε αποκλειστικότητα από την 1η Απριλίου 2017 μέχρι την 31η Μαρτίου 2021, τα δρομολόγια: Θεσσαλονίκη – Σκύρος Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλλονιά – Ζάκυνθο

Αντιγράφηκε από: https://www.e-travelnews.gr/treis-nees-grammes-sky-express/

***ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ SKY EXPRESS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤA ΟΝ-LINE ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝA ΓΡΑΦΕΙA  ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ*** 

 

 

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SKY EXPRESS/ QATAR AIRWAYS  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ [ΙΝΤΕRLINE AGREEMENT].

Image result for skyexpressQatar Airways Logo.svg

Η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες εκτός Ελλάδας να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μεταξύ Ελλάδας και Ντόχα και στη συνέχεια σε προορισμούς της Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αυστραλασίας.

Η Qatar Airways προσθέτει με αυτό τον τρόπο 24 νέους Ελληνικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς [ΜΕΣΩ ΑΘΗΝΩΝ], όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και πολλούς άλλους του εκτεταμένου δικτύου της Sky Express. 

 

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SKY EXPRESS/CYPRUS AIRWAYS  ΣYMΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ [INTERLINE AGREEMENT]

Image result for skyexpress Cyprus Airways Logo (2017).png

 

Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρία Cyprus Airways. Βάσει της συμφωνίας οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, ενώ ι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τους συνεργαζόμενους πράκτορες της Cyprus Airways. 

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν συνολικά σε 29 προορισμούς προς Ελλάδα, από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Πιο συγκεκριμένα, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα προς Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρο, Μύκονο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθο, Χίο, Μήλο, Νάξο, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη,  Μυτιλήνη, Σάμο, Λήμνο, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνο. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς Κέρκυρα, Χίο, Σάμο Μυτιλήνη και Σκύρο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SKY EXPRESS/MIDDLE EAST AIRLINES  ΣYMΦΩΝΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ [INTERLINE AGREEMENT]

Image result for skyexpressMiddle East Airlines (logo).svg

Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με το μοναδικό εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, την Middle East Airlines. Η συμφωνία που τέθηκε επίσημα σε ισχύ την 1η Ιουνίου, επιτρέπει στους επιβάτες της Middle East Airlines να ταξιδεύουν από το Λίβανο, σε οποιονδήποτε προορισμό από τους 32 προορισμούς εσωτερικού που επιχειρεί η Sky Express. Με αυτό τον τρόπο, οι δυο αεροπορικές έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπορική τους δραστηριότητα.

Τα οφέλη της συμφωνίας είναι πολλαπλά καθώς το επιβατικό κοινό της Middle East Airlines έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί απευθείας κρατήσεις και στους 32 προορισμούς εσωτερικού της Sky Express, ενώ η παράδοση των αποσκευών θα γίνεται στον τελικό προορισμό. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών! Με έδρα το διεθνές αεροδρόμιο Βηρυτού Rafik Hariri, η Middle East Airlines πετάει σε 32 διεθνείς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Δυτική Αφρική, καλύπτοντας 1080 προορισμούς σε 177 χώρες.

 

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ SKY EXPRESS /AIR FRANCE -KLM [ΙΝΤΕRLINE AGREEMENT]

Image result for skyexpress

Air France Logo.svgKLM logo.svg

Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με τις αεροπορικές εταιρίες Air France και KLM. Βάσει συμφωνίας, η Sky Express και Air France – KLM έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν την εμπορική τους δραστηριότητα, μέσω ενός οργανωμένου συστήματος πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, από τις 5 Απριλίου 2019, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια «Charles de Gaulle» της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express.Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν σε 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια » Charles de Gaulle» και “ Schiphol”, με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο, μέσω Αθήνας. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών!

 

 

Olympic Air – Airlines | Miles & More

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ OLYMPIC AIR AΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

 • Αλεξανδρούπολη
 • Κεφαλλονιά
 • Κέρκυρα
 • Ζάκυνθο
 • Χίο
 • Ικαρία
 • Ιωάννινα
 • Κάρπαθος
 • Καβάλα
 • Κώς
 • Κύθηρα
 • Λέρος
 • Μήλος    Από 01/04/17
 • Μύκονος
 • Μυτιλήνη
 • Νάξος  Από 01/04/17
 • Πάρος
 • Λήμνος
 • Σάμος
 • Σκιάθος
 • Σαντορίνη
 • Σύρος
 • Σκύρος
 • Σητεία ΝΕΑ ΠΤΗΣΗ από 01/04/17

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ OLYMPIC AIR ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

** ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ AEGEAN AIRLINES ΩΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ**

 • Χανιά **
 • Ηράκλειο**
 • Κώς **
 • Ρόδος **
 • Μύκονος **
 • Μυτιλήνη *  *Εκτελεἰται και με αεροσκάφος της Aegean Airlines ,η και της Olympic Air με πτήσεις κοινών κωδικών
 • Σαντορίνη **
 • Πάρος **  ** εκτελείται μόνο την θερινή περίοδο με αεροσκάφος της Olympic Air
 • Χίος *** Εκτελείται με αεροσκάφος  της Olympic Air
 • Σάμος *** Εκτελείται με αεροσκάφος  της Olympic Air
 • Καλαμάτα *** Εκτελείται με αεροσκάφος  της Olympic Air
 • Λήμνος-Ικαρια  *** Νέα Γραμμή.Εκτελείται με αεροσκάφος  της Olympic Air

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ OLYMPIC AIR  ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ

 • Καστελλόριζο
 • Θεσσαλονίκη ** **Εκτελείται με αεροσκάφος της Aegean Airlines
 • Hράκλειο **  ** Εκτελείται με αεροσκάφος της Aegean Airlines [ΘΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ]

ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ OLYMPIC AIR ΑΠΟ /ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

** ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ OLYMPIC AIR**

 • Σμύρνη
 • Κωνσταντινούπολη 
 • Βελιγράδι
 • Σόφια
 • Τίρανα
 • Αλεξάνδρεια   ΘΕΡΙΝΟ
 • Μάλτα
 • Μπάρι ΘΕΡΙΝΟ
 • Κατάνια ΘΕΡΙΝΟ
 • Νάπολη
 • Ντουμπρόβνικ ΘΕΡΙΝΟ
 • Σπλίτ ΘΕΡΙΝΟ
 • Ποντγκόριτσα  ΘΕΡΙΝΟ
 • Zάγκρεμπ 
 • Ζαντάρ 
 • Παλέρμο  
 • Λαμέτζια Τέρμε 
 • Σκόπια
 • Σαράγεβο [Βοσνία-Ερζεγοβίνη]. ΘΕΡΙΝΟ

***ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ OLYMPIC AIR ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ,Η ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΟΝ-LINE ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ***

 

 

Bluebird Airways Logo.png

 •  Hράκλειο-Τελ Αβίβ
 •  Ρόδος-Τελ Αβίβ
 •  Κώς-Τελ Αβίβ
 •  Μύκονος-Τελ Αβίβ
 •  Θεσσαλονίκη-Τελ Αβίβ 
  Για κρατήσεις θέσεων κάντε κλίκ στα παρακάτω on line  γραφεία [οι πτήσεις είναι με κωδικό ΒΖ]

 

 
Αποτέλεσμα εικόνας για turkish airlines
 
   Καθημερινές πτήσεις με τις Τουρκικές Αερογραμμές Αθήνα-Κωσταντινούπολη,και Θεσσαλονίκη Κωσταντινούπολη,σε συνεργασία με την Aegean Airlines  σε πτήσεις κοινού κωδικού και μέλη της συμμαχίας Star Alliance.Για κρατήσεις θέσεων σε πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών,επιλέξτε ένα απο τα παρακάτω on line ταξ/κά γραφεία, η κάντε κλίκ στην αναζήτηση πτήσεων  της Aegean Airlines εδώ

 

Qatar Airways Logo.svg

 

H Qatar Airways μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, πετά σε περισσότερους από 140 προορισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών το οποίο συνέβαλε στο να γίνει αυτή η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία η καλύτερη του κόσμου.

Έχοντας ψηφιστεί ως η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2012 και το 2011 από τον αναγνωρισμένο ελεγκτικό φορέα Skytrax, η Qatar Airways κέρδισε την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.

Η νέα ιστοσελίδα μας qatarairways.com αποτελεί μέρος της επιτυχείας μας, μία υπηρεσία 5 αστέρων που σας παρέχει μια μοναδική online εμπειρία αγορών.

Η νέα ιστοσελίδα διαθέτει, επίσης, τα υψηλότερα επίπεδα διαφάνειας τιμών, μια νέα ενότητα με προσφορές πτήσεων και ένα πιο εύκολο εργαλείο πλοήγησης για να βρίσκετε τις πληροφορίες που αναζητάτε. Είτε ξεκινάτε να οργανώνετε το ταξίδι σας online, είτε συλλέγετε τις αποσκευές σας μετά την επιστροφή σας, μπορείτε να αναμένετε μια εμπειρία 5 αστέρων σε όλους τους τομείς της Qatar Airways.Για κρατήσεις θέσεων σε πτήσεις με την Qatar Airlines,κάντε κλίκ εδώ 

 

Επωφελειθείτε των συχνών προσφορών αεροπορικών εισιτηρίων Aegean Airlines εσωτερικού και εξωτερικού,καθώς επίσης και της εφαρμογής Low Fare Calendar η οποία σας επιτρέπει να βρείτε φθηνά εισιτήρια έως και 11 μήνες νωρίτερα.Για κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων με Aegean κάντε κλίκ στο λογότυπο

 

Aegean Airlines logo.svg

Olympic Air

Για αεροπορικά εισιτήρια με την Olympic Air  θυγατρική εταιρεία της Aegean Airlines,κάντε κλίκ στο λογότυπο της εταιρείας.

Το δίκτυό μας

Με κύρια βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δευτερεύουσα βάση το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, στην Olympic Air πραγματοποιούμε σήμερα περίπου 135 πτήσεις την ημέρα, εξυπηρετώντας συνολικά 18  δρομολόγια  εσωτερικού στις άγονες γραμμές. 

Πτήσεις Εσωτερικού

Πιο συγκεκριμένα η Olympic Air εξυπηρετεί τις άγονες γραμμές με απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για, Ζάκυνθο, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από/προς τη Ρόδο για Καστελόριζο.

Code-Share Πτήσεις 

Με την Aegean υπάρχει συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού στο δίκτυο εσωτερικού, ενώ η  συνεργασία περιλαμβάνει και το δίκτυο άγονων γραμμών της Olympic Air.

 

KLM logo.svg

Η KLM Royal Dutch Airlines είναι μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ολλανδία που ιδρύθηκε το 1919. Σήμερα, η KLM είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία που εξακολουθεί να λειτουργεί υπό το αρχικό της όνομα. Η KLM συνεργάζεται πολύ στενά με την Air France εντός του ομίλου KLM - Air France. Δεδομένου ότι οι δύο εταιρείες συγχωνεύθηκαν το 2004, συνέχισαν να λειτουργούν ως ξεχωριστές αεροπορικές εταιρείες, η καθεμία με τη δική της ταυτότητα και το εμπορικό σήμα.

Κάθε χρόνο, πάνω από 20 εκατομμύρια επιβάτες επιλέγουν την KLM::

 • Ευελιξία στην επιλογή αεροδρόμιου αναχώρησης και περισσότεροι από 100 προορισμοί
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση on board
 • Ανταγωνιστικές τιμές προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αφρική, την Ασία και πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Για κρατήσεις θέσεων σε πτήσεις με KLM & Air France,κάντε κλίκ εδώ 
 
Lufthansa Logo 2018.svg
Kάντε κράτηση θέσης με πτήσεις της Lufthansa απο Αθήνα πρός Μόναχο/Φρανκφούρτη,επιλέγοντας ένα απο τα παρακάτω on line γραφεία
Πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Φρανκφούρτη ΌΛΟ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ
 
 Nέες πτήσεις από το Μόναχο στη Θεσσαλονίκη θα προσφέρει στο χειμερινό πρόγραμμα του 2020/21 η αεροπορική εταιρία Lufthansa .Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται ως εξής...Μόναχο - Θεσσαλονίκη | από 27 Οκτωβρίου 2020, 3 φορές την εβδομάδα, με αεροσκάφος A320 κάθε Τρίτη,Πέμπτη,και Σάββατο.Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες πρός πώληση,κάνοντας κλικ σε ένα απο τα οn line ταξειδιωτικά γραφεία παρακάτω

Θερινές πτήσεις

 •  Ηράκλειο-Φρανκφούρτη
 •  Ηράκλειο-Μόναχο
 •  Σαντορίνη-Μόναχο
 •  Σαντορίνη-Φρανκφούρτη
 •  Κέρκυρα-Μόναχο
 •  Ζάκυνθος-Μόναχο  ΝΕΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ 20
 •  Ρόδος-Φρανκφούρτη ΝΕΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ 20

ON-LINE ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ    

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 

Emirates logo.svg

 

Νέες απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ν.Υόρκη [Newark] EWR,με την Εmirates EK.Oι πτήσεις θα είναι καθημερινές,όλο το χρόνο.

 

Delta logo.svg

Θερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Νέα Υόρκη Kennedy [JFK] με την Delta Airlines DL

United Airlines Logo.svg 

Θερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Νέα Υόρκη Newark [EWR] με την United Airlines UA

 

American Airlines logo

 

Νέες θερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Φιλαδέλφεια και Σικάγο με την American Airlines AA

 

Norwegian Logo.svg

Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα πρός Ν.Υόρκη JFK από την Norwegian DY

 

Scoot logo.svg Αθήνα-Σιγκαπούρη απευθείας  με την Scoot  ΤΖ ,θυγατρική της Singapore Airlines

 Air China Logo.svg

  Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Πεκίνο,όλο τον χρόνο με την κινεζική Air China

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Ακυρώνονται προσωρινά, μέχρι και τις 25 Μαρτίου του 2020 οι απευθείας συνδέσεις της Air China από το Πεκίνο προς Αθήνα, στο πλαίσιο αλλαγών που ανακοίνωσε ο αερομεταφορέας για δεκάδες προορισμούς του εξωτερικού.

 

Air Transat.svg

Νέες θερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα/Μόντρεάλ/Αθήνα /Τορόντο με την Air Transat ΤS

 

Air-canada-rouge-logo.png

Νέες θερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα/Μόντρεάλ/Αθήνα /Τορόντο με την Air Canada Rouge  RV ,θυγατρική της Air Canada 

 

 

Air France Logo.svg

Νέες θερινές απευθείας  πτήσεις από Αθήνα,για Μασσαλία,Νίκαια,Μπορντώ και Τουλούζη,με την Air France AF

 

Scandinavian Airlines logo.svg

Nέες απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Όσλο & Γκέτενμποργκ,Στοκχόλμη [θερινές] με την SAS SK 

Finnair Logo.svg

Νέες θερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ελσίνκι από την φινλανδική Finnair AY.

 

Croatia Airlines Logo.svg

Νέες θερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα,για Σπλίτ,Ντουμπρόβνικ,Ζάγκεμπ,με την Crοatia Airlines OU

 

Airbaltic-logo.png

Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα για Ρίγα [Λεττονία],με την Air Baltic BT  

 

Olympic Air - Αρχική

Εποχικές πτήσεις εσωτερικού απο Αθήνα πρός Μήλο,Νάξο,Σητεία.

 

Sky express.svg

Νέες πτήσεις Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά

 

 

LOT Polish Airlines.svg

Νέες θερινές πτήσεις απο Αθήνα για Βαρσοβία με την LOT LO
 
 

Norwegian Logo.svg

Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα πρός Κοπενχάγη,Στοκχόλμη,Ελσίνκι,Όσλο με την Norwegian Air Shuttle  DY

 

Aer Lingus logo 2019.svg

Nέες θερινές απευθείας  πτήσεις από Αθήνα για Δουβλίνο,με την Aer Lingus EI

 

Alitalia logo 2017.png

Nέες απευθείας πτήσεις απο Αθήνα πρός Τέλ Αβίβ  με την Αlitalia  AZ .Οι πτήσεις εκτελούνται όλο τον χρόνο

 

Eurowings

Νέες θερινές πτήσεις απο Αθήνα για Ντύσσελντορφ,Κολωνία/Βόννη και Στουτγκάρδη με την Eurowings EW,θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους low cost,της Lufthansa

 

EasyJet logo.svg

EasyJet Switzerland  EZS
Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα πρός Γενέυη με την Easy Jet Switzerland 
 
 

Transavia logo.svg

Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα για Παρίσι/Orly Sud,Λυών,και Νάντη με την Transavia France  ΤΟ 

 Νέες θερινές πτήσεις από Αθήνα για Μοντπελλιέ από 04/04/20

 

Cyprus Airways Logo (2017).png

 

Air Europa Logo (2015).svg

Θερινές Πτήσεις από Αθήνα για Μαδρίτη με την Ισπανική Αιr Europa

 

Logo of Saudia.svg

θερινές πτήσεις Αθήνα Ριάντ με την Saudia SV 

 

      ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020
 
 
    Wizz Air logo 2015.svg
 Νέες πτήσεις με την  ουγγρική εταιρεία χαμηλού κόστους Wizz Air  από Αθήνα πρός Dortmund [Γερμανία], από 01 Αυγούστου 20,Μιλάνο Μαlpensa  από  31 Ιουλίου 20,Βάρνα [Βουλγαρία],από 24 Ιουλιου 20,και Αμπού Νταμπι από 02 Οκτωβρίου 20
 
 
 
 
      Blue-Air logo-01.svg
 
  Nέες  πτήσεις  από Αθήνα πρός  Μπακάου [Ρουμανία], ξεκινάει η ρουμανική εταιρία χαμηλού κόστους  Βlue Air, [0B] από τις 18 Ιουνίου 20,κάθε Τετάρτη και Κυριακή
 
 
     Aegean Airlines logo.svg
 
 Nέες απευθείας πτήσεις από Αθήνα με την Αegean Airlines για Μπιλμπάο [έναρξη πτήσεων στις 05/06/20],Μπίρμινχαμ [έναρξη πτήσεων στις 02/06/20],και Νυρεμβέργη [έναρξη πτήσεων στις 13/05/20].
 
 
 
 
Logo of Saudia.svg
 
Νέες πτήσεις από Αθήνα για Ριάντ με την Saudia, [SV],με έναρξη πτήσεων στις 08/06/20
 
Η αεροπορική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας, Saudia, θα συνεχίσει τις τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα την καλοκαιρινή περίοδο του 2020 από Αθήνα προς Τζέντα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Για το διάστημα 8 Ιουνίου - 29 Αυγούστου, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επιλέξουν μεταξύ Τζέντας και Ριάντ αφού θα συνδέει την Αθήνα με την Τζέντα με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και την Αθήνα με το Ριάντ με δύο πτήσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Όλες οι πτήσεις προς/από Αθήνα θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A320.
Το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή περίοδο θα είναι ως εξής:
  * από 30 Μαρτίου μέχρι 6 Ιουνίου και από 31 Αυγούστου μέχρι 24 Οκτωβρίου
** από 8 Ιουνίου μέχρι 28 Αυγούστου  
*** από 10 Ιουνίου μέχρι 29 Αυγούστου
 
 
Ryanair.svg
 
 
   Νέες πτήσεις Αθήνα Γκουμρί [Αρμενία], με την Ryan Air.Οι πτήσεις,θα εκτελούνται από 12 Μαίου κάθε Τρίτη και Σάββατο.
 
   Νέες θερινές πτήσειςΑθήνα Χανιά με την Ryan Air.Οι πτήσεις θα εκτελούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 30/03/20 μέχρι 23/10/20. Τη νέα σύνδεση Αθήνα - Τουλούζη εισάγει στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2020 η Ryanair, όπως ανακοίνωσε  ο αερομεταφορέας.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα από  04/04/20 κάθε Τρίτη και Σάββατο

 

 

 

 

 

 

      
   Volotea.svg
 • Μασσαλία: Από τον Απρίλιο, 18.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις Kάθε Τετάρτη και Κυριακή από 18/04/20
 • Λιόν: Από τον Απρίλιο, 18.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις Κάθε Τετάτη και Κυριακή από 11/04/20
 • Σπλιτ: Από τον Απρίλιο, 15.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις  Κάθε Τετάρτη και Κυριακή από 19/04/20
 • Κάλιαρι: Από τον Ιούνιο, 11.000 θέσεις και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 19/04/20
 
    
     Image result for jonika airlines
 
  Νέες απευθείας εποχικές πτήσεις με την Ουκρανική εταιρεία φτηνού κόστους  Jonika Airlines JNK .Αθήνα-Κίεβο με έναρξη πτήσεων στις 24/04/20, Αθήνα-Λβίβ με έναρξη πτήσεων στις 21/06/20,και Αθήνα-Οδησσός με έναρξη πτήσεων στις 09/06/20
 

 

 

 EKΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 

Τακτικές και χαμηλού κόστους

 Laudamotion-logo.jpg  Ethiopian Airlines Logo.svg

    Luxair Official Logo.svg Wizz Air logo 2015.svg   Cyprus Airways Logo (2017).png

 Neos logo.svgTAP Portugal Logo.svg 

  Czech Airlines Logo.svg Kuwait Airways logo.svg

 

Ryanair.svg   Logo of Saudia.svgJuneyaoAirLogo.png   

Royal Air Maroc logo.svgMistral Air LOGO.svg

 Jet2Logo.svgSmartwings logo.jpg

 

Blue Panorama Airlines logo60 years CondorEdelweiss Air logo.png

Scoot logo.svg     Updated TUI fly logo.png Arkia logo.svg

      

       Aeroflot Logo en.svg    Austrian Logo Red RGB.jpgOman Air logo.svg

Aer Lingus logo 2019.svg   Air-canada-rouge-logo.png       American Airlines logo

 Air China Logo.svg   Air France Logo.svg Alitalia logo 2017.png

Air Malta (2012).svg    Air Moldova Logo.svg       Blue-Air logo-01.svg

Air Serbia logo.svg    Air Transat.svg    British Airways logo

AirBaltic logo.svg     Brussels Airlines logo.svg   Bulgaria Air logo.svg

Croatia Airlines Logo.svg     Delta logo.svg   EasyJet logo.svg

Egypt Air.svg         Logo of El Al Israel Airlines.svgEmirates logo.svg

EY-Etihad-Airways-new-logo-En.jpg          Eurowings Logo.svgFinnair Logo.svg

Gulf Air Logo.svg           Logotipo de Iberia.svg  Iberia Express.svg

KLM logo.svg               LOT Polish Airlines.svg    

Middle East Airlines (logo).svg            Qatar Airways Logo.svg

Royal Jordanian Logo.svg             Scandinavian Airlines logo.svg

      Swiss International Air Lines Logo 2011.svg   TAROM Logo.svg

Logo for Transavia.svg Turkish Airlines logo (large).svgUkraine International Airlines Logo.svg

United Airlines Logo.svg   Logo Vueling.svgVolotea.svg

 

Air Europa Logo (2015).svg  Lufthansa Logo 2018.svg

Norwegian Logo.svg