AKTOΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σχετική εικόνα

Κάντε κράτηση και αγορά ακτοπλοικών εισιτηρίων για τα Ελληνικά Νησιά,για τις γραμμές Ελλάδος-Ιταλίας,Ελληνικά Νησιά-Τουρκικά παράλια,επιλέγοντας απο τις παρακάτω μηχανές αναζήτησης ακτοπλοικών εισιτηρίων,με όλες τις ακτοπλοικές εταιρείες.Ενημερωθείτε παρακάτω,για τις εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια εντός Ελλάδος , απο/πρός Ελλάδα-Ιταλία,και από/πρός Ελληνικά Νησιά με τα Τουρκικά παράλια.

Αναχωρήσεις απο Πειραιά,Ραφήνα,Λαύριο,και από άλλα λιμάνια.

Το Λιμάνι του Πειραιά
Το Λιμάνι του Πειραιά, ή το Πόρτο Λεόνε, είναι το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι στην Ελλάδα. Το λιμάνι βρίσκεται μόνο επτά μίλια μακριά από την Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας, και περίπου μισή ώρας από το Διεθνές Αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο μπορούν να πάρουν το μετρό μέχρι τον σταθμό Μοναστηράκι, κι από εκεί την Πράσινη Γραμμή του ηλεκτρικού όπου θα τους μεταφέρει απευθείας στον Πειραιά που είναι άλλωστε ο τελευταίος σταθμός της γραμμής. Για τους επιβάτες που προτιμούν να μετακινούνται με το λεωφορείο, το  X96 εκτελεί απευθείας δρομολόγια στο λιμάνι. Επίσης στην περίπτωση που βρίσκεστε στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση τον Πειραιά πρέπει και πάλι να πάρετε την Πράσινη Γραμμή.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εκ των προτέρων από ποιά πύλη αναχωρεί το καράβι σας. Δεν υπάρχει μάλιστα κανένας λόγος να πληρώσετε για ταξί όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν λεωφορείο του λιμανιού.

Οι πύλες είναι:

E1 - Δωδεκάνησα

E2 - Κρήτη, Χίος, Μυτιλήνη, Ικαρία, Σάμος

E3 - Κρήτη, Κύθηρα (είσοδος των οχημάτων)

E4 - Κύθηρα (μόνο έξοδος οχημάτων)

E5 - σταθμός αναχώρησης λεωφορείων

E6 - Κυκλάδες, Ρέθυμνο

E7 - Κυκλάδες, Ρέθυμνο

E8 - Κόλπος Αργοσαρωνικού

E9 - Κυκλάδες, Σάμος, Ικαρία

E10 - Κυκλάδες, Σάμος, Ικαρία

Image result for forth crs

 

Υπουργείο Ναυτιλίας: Νέα προκήρυξη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση ...

Οδηγίες και ερωτηματολόγια επιβατών για τα ταξίδια με την ακτοπλοΐα

ερωτηματολόγιο

 

Καντε κλικ στο μπλε πλαισιο για την συμπληρωση της Ηλεκτρονικης Δηλωσης Υγειας.

Η συμπληρωση της ειναι υποχρεωτικη

 

Δήλωση Υγείας πριν την επιβίβαση (.pdf)

 

Για έλεγχο διαθεσιμότητας και κόστους στο ακτοπλοικὀ δρομολόγιο για το οποίο ενδιαφέρεστε,κάντε κλίκ σε ένα απο τα παρακάτω on line ακτοπλοικα γραφεία 

 

 

 

Νέα απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης - Σμύρνης

Mytilene: Direct ferry connection with Izmir - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
 
Για εισιτηρια,καντε κλίκ στο λογότυπο της τούρκικης εταιρείας

 

Η Λέσβος είναι το πρώτο νησί του Αιγαίου που συνδέεται με τη Σμύρνη με απευθείας ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Το πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 22 προς το λιμάνι της Μυτιλήνης και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και κάθε Κυριακή με το σύγχρονο πλοίο Ihsan Alynak, καταμαράν 400 θέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας Izdeniz συμφερόντων του μητροπολιτικού Δήμου της Σμύρνης.

Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι περί τις δύο ώρες και 15 λεπτά και χθες Δευτέρα 30 Μαΐου το πλοίο πραγματοποίησε δοκιμαστικό ταξίδι στη Μυτιλήνη, όπου και ελέγχθηκε από τις τοπικές λιμενικές αρχές.

Σημειώνεται ότι από μέρους του Δήμου Μυτιλήνης γίνεται προσπάθεια για επέκταση δρομολογίου από Σμύρνη και στο Πλωμάρι όπου και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να λειτουργήσει νέα πύλη εισόδου στη Λέσβο. Μάλιστα, για αυτόν τον σκοπό, την περασμένη εβδομάδα, ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σμύρνη με μέλη της δημοτικής Αρχής όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο της τουρκικής μεγαλούπολης, τον Τουντς Σογιέρ.

 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκη – Σποράδες από 10 Ιουνίου 22

Απευθείας πρόσβαση με τις Σποράδες θα έχει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος) ξεκινάει την Παρασκευή 10 Ιουνίου με ώρα αναχώρησης στις 7 το πρωί. Το ταξίδι για τη Σκιάθο θα έχει διάρκεια τρεις ώρες και 15 λεπτά, ενώ αντίστοιχα στη Σκόπελο το πλοίο θα φτάνει ύστερα από ταξίδι 4 ωρών και στην Αλόννησο σε 4 ώρες και 25 λεπτά.  

Από τις 10 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου θα εκτελούνται τρία δρομολόγια (Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο). Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου προστίθεται και τέταρτο δρομολόγιο, κάθε Τετάρτη (έως 28 Αυγούστου). Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με το ταχύπλοο επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο Super Runner Jet της ακτοπλοϊκής εταιρείας SEAJETS, ενώ στη συνέχεια θα αντικατασταθούν από το πλοίο Champion. Υπενθυμίζεται ότι κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2021 μετακινήθηκαν 45.000 επιβάτες από Θεσσαλονίκη προς τις Σποράδες και 6.000 οχήματα.
 

Οι τιμές

Σχετικά με τις τιμές, για την απλή διαδρομή, έχουν καθοριστεί ως εξής:

Για Σκιάθο, Οικονομική θέση 36,70 ευρώ/άτομο, Διακεκριμένη 56,60 ευρώ/άτομο, ΙΧ 83,30 ευρώ

Για Σκόπελο, Οικονομική θέση 40,30 ευρώ/άτομο, Διακεκριμένη 57,60 ευρώ/άτομο, ΙΧ 98,40 ευρώ

Για Αλόννησο, Οικονομική θέση 48 ευρώ/άτομο, Διακεκριμένη 57,60 ευρώ/άτομο, ΙΧ 107,10 ευρώ

Σύνδεση και από Βόλο

Καθημερινά δρομολόγια και από το λιμάνι του Βόλου εκτελεί η Seajets με το πλοίο Sporades Star, το μεγαλύτερο και ταχύτερο πλοίο στη γραμμή με δυνατότητα άνω των 1.000 επιβατών και 180 οχημάτων. Δρομολόγια εκτελούνται κάθε πρωί, ήδη από τις 19 Απριλίου 2022.

Σημειώνεται πως ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

 

Σύνδεση της Λήμνου με Σαμοθράκη & Αλεξανδρούπολη - Τα δρομολόγια

Ξεκινάει από τις 26 Απριλίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με τη Σαμοθράκη και την Αλεξανδρούπολη με το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» της Zante Ferries.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Pravlis Travel» ανακοίνωσε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που θα εξυπηρετούν τη Λήμνο έως 6 Ιουνίου, καθώς και τις τροποποιήσεις που θα ισχύσουν τις ημέρες του Πάσχα.

 

Από 26 Απριλίου η σύνδεση της Λήμνου με Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη.

Ξεκινά ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και τις Κυκλάδες

 
  
 
Ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων αποκτά και πάλι η Θεσσαλονίκη. Tο πρώτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου 21. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εξυπηρετούν δύο πλοία της Blue Star Ferries.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, σύμφωνα με το πρόγραμμα τα δύο πλοία που θα συνδέουν τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και των Κυκλάδων με τη Θεσσαλονίκη θα είναι το ”Blue Star Xios” και “Blue Star Myconos”, ωστόσο μια φορά την βδομάδα οι Κυκλάδες θα συνδέονται και με τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, τα νησιά των Κυκλάδων που θα συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη θα είναι η Σύρος και η Μύκονος με το πλοίο “Blue Star Myconos” με αναχώρηση απο τον Πειραιά κάθε Παρασκευή στις 15:00 και αναχώρηση απο Σύρο για Μύκονο, Εύδηλο, Φούρνους, Καρλόβασι Σάμου, Βαθύ Σάμου, Χίο, Λέσβο, Λήμνο με τελικό προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το ίδιο πλοίο, κάθε Σάββατο θα αναχωρεί στις 21:00 για τα νησιά με άφιξη στη Σύρο τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 02:00.

Από τις 15 Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 η ακτοπλοϊκή εταιρεία, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Ναυτιλίας, αλλάζει το δρομολόγιο, το οποίο από τον Πειραιά και όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς θα καταλήγει στην Καβάλα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ:

Αποτέλεσμα εικόνας για blue star ferries

Kάντε κράτηση εδώ 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για endeavour lines

 

 

 
 
 
Image result for ιονιαν σεα φεριεσ
Eπίσης για τα δρομολόγια μεταξύ Σάμη Κεφαλληνίας και Ιθάκης ,και Αστακού Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας κάντε κλίκ εδώ 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για βικεντιος δαμοδος
Αποτέλεσμα εικόνας για ακτοπλοικα απο αστακο
 
Για ακτοπλοικά δρομολόγια από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα ,και από Παξούς για Ηγουμενίτσα και αντίστροφα, κάντε κλίκ εδώ
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ionion lines
Για ακτοπλοικά δρομολόγια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα,Ηγουμενίτσα-Λευκίμμη,Ηγουμενίτσα-Παξοί ,κάντε κλίκ στο λογότυπο της Kerkyra Lines
 
Νέα δρομολόγια απο Κέρκυρα για Οθωνούς,Μαθράκι ,Ερείκουσσα,απο Κέρκυρα,με το ΕΥΔΟΚΙΑ.Τα δρομολόγια θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα,καθε Τρίτη.Πέμπτη και Σάββατο απο 02/03/21.Για εισιτήρια,κάντε κλίκ στο λογότυπο της Kerkyra Lines.
 
 
 Για δρομολόγια από Νυδρί Λευκάδας για Μεγανήσσι και Ιθάκη κάντε κλίκ εδώ στo Ionios Meganissi.Εκτελείται με φέρυ ανοικτού τύπου[παντόφλα]].Εισιτήρια ,20 λεπτά πρίν τον απόπλου,δεν χρειάζονται κρατήσεις.Το Μεγανήσσι έχει 2 λιμάνια το Βαθύ και το Σπαρτοχώρι
 
 
Logo
 
 
 
Για ακτοπλοικά δρομολόγια μεταξύ Βασσιλικής Λευκάδας και Φισκάρδου Κεφαλλονιάς,κάντε κλίκ εδώ 
 
Για δρομολόγια από /πρός Μύτικα Ᾱιτωλοακαρνανίας για Καστό  Λευκάδας κάντε κλίκ εδώ 
 
Για δρομολόγια από/πρός Μύτικα για Κάλαμο Λευκάδας κάντε κλίκ εδώ 
 
Για δρομολόγια μεταξύ Καστός-Κάλαμος[Λευκάδας]-Μύτικας [Αιτωλοακαρνανίας]-Νυδρί [Λευκάδας],κάντε κλίκ εδώ
 
 
Sea Jets
Έναρξη δύο νέων δρομολογίων της SEAJETS: Λαύριο – Αγ. Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα & Πειραιάς – Γύθειο - Κύθηρα – Αντικύθηρα - Κίσσαμο
 

Έναρξη δύο νέων δρομολογίων της SEAJETS: Λαύριο – Αγ. Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα & Πειραιάς – Γύθειο – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο

 
 Η SEAJETS με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων για την εξυπηρέτηση 7 νέων προορισμών με τα πλοία της από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο ‘Aqua Blue’ που δρομολογείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Λαυρίου προς Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Καβάλα προς Λήμνο, Αγ. Ευστράτιο και Λαύριο.Το δεύτερο δρομολόγιο αφορά το επιβατηγό/οχηματαγωγό ‘Aqua Jewel’  που δρομολογείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά, (πύλη Ε9) προς Γύθειο, Κύθηρα, Αντικύθηρα και Κίσσαμο.

Τα δύο πλοία διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια, πλήρως ανακαινισμένους ξενοδοχειακούς χώρους, καθώς και καμπίνες ώστε να εξασφαλίζουν στους επιβάτες τους, ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι.

 

Agoudimos Lines ferries from Italy to Greece and Albania.

AGOUDIMOS  LINES

 

 

Για εισιτήρια από Πειραιά πρός Σουβάλα και Αγία Μαρίνα Αίγινας,κάντε κλίκ στο λογότυπο της EVOIKOS LINES

 • Πειραιάς-Σουβάλα
 • Πειραιάς-Αγία Μαρίνα
 • Γλύφα-Αγιόκαμπος
 
    Για εισιτήρια  από Γλύφα Φθιώτιδος ,πρός Αγιόκαμπο Βορείου Εύβοιας,κάντε κλίκ στο λογότυπο της Glyfa Ferries
 • Γλύφα-Αγιόκαμπος
 
    Για εισιτήρια απο Αρκίτσα Φθιώτιδος πρός Αιδηψό,κάντε κλίκ στο λογότυπο της Edipsos Ferries
 • Αρκίτσα-Αιδηψός
 
 
 
Η πρόσβαση στα λιμάνια της Ραφήνας και της Αγίας Μαρίνας,γίνετε με τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ.Για πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια και τιμές εισιτηρίων,κάντε κλίκ εδώ ktelattikis.gr/
 
  Για εισιτήρια φέρρυ από Ραφήνα για Μαρμάρι κάντε κλικ στο λογότυπο του πρακτορείου
 
 
   Για εισιτήρια φερρυ απο Ραφήνα για Μαρμάρι ,καντε κλίκ για on line κράτηση εδώ 
 
 
 
   Για εισιτήρια φέρρυ από Ραφήνα για Μαρμάρι κάντε κλίκ για on line κράτηση εδώ 
 
 
 
 
 Για εισιτήρια φέρρυ από Ραφήνα για Μαρμάρι ,κάντε κλίκ για on line κράτηση εδώ 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για χαψιας ραφηνα
 
 
 
 Για εισιτήρια φέρρυ απο Αγία Μαρίνα Μαραθώνα Αττικής πρός Νέα Στύρα Εύβοιας,επικοινωνήστε με το South Evia Tours εδώ www.eviatravel.gr/index.php?lang=el
 
 
 Καμμένα Βούρλα -Λιχαδονήσια 
Αποτέλεσμα εικόνας για kammena vourla cruises
Σχετική εικόνα
 
Πως θα πάτε στα Λιχαδονήσια.
Απο την Αθήνα με το ΚΤΕΛ Φθιώτιδος παίρνετε το λεωφορείο που πάει στη Λαμία,και κατεβαίνετε στα Καμμένα Βούρλα.Για δρομολόγια και εισιτήρια κάντε κλίκ εδώ 
Την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας. Απ τις 09/06/2018 αναχώρηση 12:00 επιστροφή 18:00. Σαββατοκύριακο αναχώρηση 12:00 επιστροφή 18:00. Τιμές εισιτήριου 12.00 ευρω ενήλικες & 6.00 ευρω οι ανήλικοι.Από τα Καμένα Βούρλα, καθημερινά, πραγματοποιούν δρομολόγια τα καραβάκια «Λιχαδονήσια Ι» και «Λιχαδονήσια ΙΙ» και με το Golden Age [φωτό].Για περισσότερες πληροφορίες,κάντε κλίκ εδώ 
 
Eπίσης στα Λιχαδονήσια,μπορείτε να πάτε και με τα σκάφη της POSEIDON EXPRESS.Οi κρατήσεις απαραίτητες.Για περισσότερες πληροφορίες,κάντε κλίκ εδώ 
 
 
  Αποτέλεσμα εικόνας για μιαουλεια 2018
 
  Για εισιτήρια απο το Μετόχι Αργολίδας πρός Ύδρα και αντίστροφα, με την Hydra Lines,ενημερωθείτε εδώ 
 
 
  Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των ferry απο και πρός Ελαφόνησο, πρός την Νεάπολη [Πούντα Λακωνίας],με την κοινοπραξία Εlafonisos ferries εδώelafonisosferries.gr/
Δεν γίνονται κρατήσεις εισιτηρίων. 
Επίσης ενημερωθείτε με τα δρομολόγια και μέσω του Δήμου Ελαφονήσου εδώ 

 • Πειραιά - Χανία ( )
 • Πειραιά - Ηράκλειο ( )
 • Πειραιά - Σητεία
 • Πειραιά - Ανάφη, Διαφάνι, Θήρα, Κάλυμνος, Κώς, Κάρπαθος, Κάσσος, Μήλος, Λειψοί, Λέρος, Λήμνος,  Πάτμος, Ρόδος, Σύμη 
 • Πάτρα - Ιγουμενίτσα -  Αγκώνα - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΤΡΑ (
 • Πάτρα - Ιγουμενίτσα - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΤΡΑ ( )

 

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ

Image result for cretan lines logo

 

Στις 7 Ιουνίου 19, αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του στη γραμμή Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Olympus» (πρώην Elli T), που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 1.200 άτομα, 450 αυτοκίνητα ή 98 νταλίκες και διαθέτει 300 κρεβάτια.

Το πλοίο θα ξεκινάει το δρομολόγιο του μία μέρα από τον Πειραιά και την επόμενη από το Ρέθυμνο, ενώ την Κυριακή θα αναχωρεί από Πειραιά προς Ρέθυμνο με επιστροφή. Από το Ρέθυμνο θα ξεκινά στις 18:30 το απόγευμα, θα φτάνει στη Σαντορίνη στις 21:30 το βράδυ, στις 01:00 στη Μήλο και στις 06:00 το πρωί στον Πειραιά. Από τον Πειραιά θα ξεκινά στις 22:00, θα φθάνει στη Μήλο στις 03:00, στις 05:45 θα φτάνει στη Σαντορίνη και στις 09:30 το πρωί θα είναι στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

 

Λαύριο – Τσεσμέ (Σμύρνη): Ξεκινάει 2 Ιουνίου 19,καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση

Image result for AEGEAN SEAWAYS

  Τη σύνδεση της Σμύρνης στην Τουρκία με το λιμάνι του Λαυρίου με ferry, ανακοίνωσαν χθες στον τουρκικό τύπο Τούρκοι επιχειρηματίες. Έτσι, από τις 2 Ιουνίου ξεκινούν δρομολόγια στη γραμμή Τσεσμέ – Λαύριο, από τον επιχειρηματία Bulent Ipek. Η σύνδεση θα είναι καθημερινή, η διάρκεια της διαδρομής θα είναι επτά ώρες και στόχος είναι να είναι ενεργή όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο.Τα πλοίο θα φεύγει από τη Σμύρνη στις 7 ώρα το πρωί και θα είναι στο Λαύριο στις 2 ώρα το μεσημέρι ενώ θα φεύγει 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Λαύριο για να φτάνει στις 1 τα μεσάνυχτα στο Τσεσμέ».Ποια είναι η ΣΤΕΦΜΑΡ ΕΠΕ

Η εταιρεία (www.stefmar.gr) λειτουργεί ως ναυτικό πρακτορείο ναυτιλιακών εταιρειών προσφέροντας υπηρεσίες ναύλωσης για όλα τα είδη πλοίων και σκαφών.

Επίσης, με μεγάλη εμπειρία στη διεθνή μεταφορά πραγματοποιεί τη μεταφορά εμπορευμάτων δια θαλάσσης, φορτηγών και αεροπορικών αποστολών για όλα τα είδη φορτίων, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες τελωνειακής αποταμίευσης και διανομής.

Είναι μέλος των Ναυτικών Πρακτόρων (ΣΩΝΠΑΠ), μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων logistic (ΣΥΝΔΔΕ&L), μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαμεταφορέων( FIATA). Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της.Η εταιρεία που ονομάζεται «Aegean.Sea.Ways» (https://aegeanseaways.com) έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Bülent Ipek, ενώ την εκπροσώπηση της συγκεκριμένης εταιρείας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ΣΤΕΦΜΑΡ ΕΠΕ, που λειτουργεί ως ναυτικό πρακτορείο ναυτιλιακών εταιρειών προσφέροντας υπηρεσίες ναύλωσης για όλα τα είδη πλοίων και σκαφών, 

 

 • Mπρίντιζι-Κέρκυρα-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθος
 • Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Μπρίντιζι
  
 • Μπρίντιζι-Κέρκυρα
 • Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα
 • Μπρίντιζι-Παξοί
 • Μπρίντιζι-Ζάκυνθος

 

 

 • Πειραιάς - Ηράκλειο ()
 • Πειραιάς-Χανιά
 • Πειραιάς - Σύρος - Τήνος - Μύκονος
 • Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Σαντορίνη-Ανάφη
 • Πειραιάς - Σύρος - Πάρος - Νάξος - Σαντορίνη & Αμοργός (Κατάπολα & Αιγιάλη) - Ηρακλειά - Σχοινούσα - Κουφονήσι - Δονούσα - Αστυπάλαια
 • Πειραιάς-Σαντορίνη- Βαθύ Σάμου-Κώς-Σύμη-Ρόδος
 • Πειραιάς-Πάτμος-Λέρος-Κάλυμνος-Κώς-Ρόδος & Σύρος-Αμοργός [Κατάπολα]
 • Πειραιάς - Κάλυμνος - Κως - Ρόδος  Ικαρία-Φούρνοι-& Αστυπάλαια - Πάτμος - Λειψοί - Λέρος - Νίσυρος - Τήλος - Σύμη -Κάρπαθος- Κάσος-Καστελλόριζο
 • Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη
 • ΠειραιάςᾹγ.Κύρικος Ικαρία-Φούρνοι-Σάμος[Καρλόβασι & Βαθύ]
 
 

 • Πειραιάς- Σέριφος-Σίφνος-Μήλος-Κίμωλος
 • Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος--Κίμωλος-Φολέγανδρος-Σίκινος
 
 • Turgutreis-Κάλυμνος
 • Turgutreis-Κώς
 • Bodrum-Κώς
Ξεκινούν καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια Μυτιλήνη – Κουτσούκουγιου Τουρκίας.
Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 18, ξεκινούν τα καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια, που θα συνδέουν την Πέτρα στη βόρεια Λέσβο με το λιμάνι του Κουτσούκουγιου στην Τουρκία.και η εταιρεία που δρομολογεί τα πλοιάρια είναι η Den Tour και η λεσβιακή εταιρεία που την πρακτορεύει είναι το ταξιδιωτικό γραφείο Lesvorama. Για εισιτήρια απευθυνθείτε στο εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο στον Μόλυβο,κάνοντας κλίκ στο λογότυπο.Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο απο το Lesvorama ,και δεν είναι διαθέσιμα στις μηχανές αναζήτησης ακτοπλοικών δρομολογίων των ferries in greece,lets ferry & petas.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για lesvorama travel
 
 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιά με Μεστά Χίου και Σίγρι Λέσβου

«Πόρτα» στην άλλη Ελλάδα ανοίγει, έπειτα από πολύχρονη προσμονή και αγώνες, για τη δυτική Λέσβο αλλά και τη δυτική Χίο, καθώς από το Σαββάτο 15 Ιουνίου 19,ξεκινούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια που θα συνδέουν το λιμάνι του Πειραιά αρχικά με τα Μεστά της Χίου και στη συνέχεια με το λιμάνι του Σιγρίου.

Το πλοίο που δρομολογήθηκε είναι το «Νήσος Χίος» της εταιρείας Ηellenic Seaways, το οποίο και θα προσεγγίζει το λιμάνι του Σιγρίου σε 8 ώρες και 40 λεπτά.

Τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν έχουν ως εξής:

 • Από Πειραιά κάθε Σάββατο στις 13:00 για Μεστά με άφιξη στις 18:40 και αναχώρηση στις 19:10 με άφιξη στο Σίγρι στις 21:40.
 • Από Σίγρι κάθε Σάββατο στις 23:00 για Μεστά με άφιξη στις 01:30 και αναχώρηση στις 02:00 με άφιξη στον Πειραιά στις 07:40 της Κυριακής
 

 

 • Ρόδος - Αγαθονήσι, Χάλκη, Κάλυμνος, Καστελλόριζο, Κώς, Λέρος, Λειψοί, Νίσυρος, Πανορμίτης, Πάτμος, Σύμη, Τήλος.
 • Ρόδος - Σύμη - Ντάτσα (Τουρκία).
 • Ρόδος - Μαρμαρίς (Τουρκία). 
 
  Sea Service travel from Greece to Turkey. Departures from Rhodes (Greece) to Bodrum (Turkey) or v.v.
 • Ρόδος-Μπόντρουμ
 • Ρόδος-Ντάτσα [Τουρκία]
 • Ρόδος-Σύμη
 • Σύμη-Ντάτσα
 
  Bodrum Express Lines
 
 • Ρόδος-Μπόντρουμ
 • Κώς -Μπόντρουμ
 • Λέρος-Μπόντρουμ
 • Κάλυμνος-Μπόντρουμ
 • Σύμη-Μπόντρουμ
 
 • Ρόδος-Φετιγιε Τουρκία
 
    ANNA EXPRESS
 • Πάτμος-Αρκοί-Λειψοί
 • Λέρος-Αγαθονήσι-Σάμος Πυθαγόρειο
 • Κώς Μαστιχάρι-Κάλυμνος
 
   ΚΑΤΕΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 • Καρδάμαινα [Κώς]-Νίσυρος Μανδράκι
 • Κώς-Νίσυρος Μανδράκι
 
 
     PATMOS STAR
  Αποτέλεσμα εικόνας για patmos star
 •   Πάτμος-Λέρος-Λειψοί
   
  
 • Χίος-Οινούσσες
 • Χίος -Τσεσμέ [Τουρκία]
 
 
Erturk-Lines-Logo
 • Χίος-Τσεσμέ [Τουρκία]
 
SUNRISE LINES
 • Χίος-Τσεσμέ [Τουρκία]
 
Meander Travel - Kusadasi
 • Σάμος-Κουσάντασι [Τουρκία]
 
     Αποτέλεσμα εικόνας για jalem tur
 
 • Μυτιλήνη-Αιβαλί [Τουρκία]
 
     Αποτέλεσμα εικόνας για jalem tur
 • Μυτιλήνη-Αιβαλί [τουρκία]
 • Χίος-Τσεσμέ [Τουρκία]
 
 
 • Κως και Ρόδος προς Μαρμαρά, Μποντρούμ και Τουργκούτ Ρεΐς (παράλια Τουρκίας).
 
 
 Phoenix Marine
 • Ρόδος-Φετιγιε [Τουρκία]
 • Κώς-Μπόντρουμ [Τουρκία]
 
   YESIL MARMARIS
 • Μαρμαρά-Ρόδος
 • Μποντρούμ-Ρόδος
 • Μποντρούμ-Κώς
 • Τουργκουτ Ράις-Λέρος
 • Τουργκουτ Ράις-Κώς
 

προορισμοί

 • Ραφἠνα-΄Ανδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο

aqua

 • Αγ. Κωνσταντίνο - Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο

 • Αγιος Κωσταντίνος-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόνησσος
 
 
    SKYROS MARITIME COMPANY
 
 • Σκύρος - Κύμη – Αλόννησος – Σκόπελος
 • ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ - ΣΚΟΠΕΛΟ - ΑΛΟΝΗΣΟ - ΣΚΟΠΕΛΟ - ΣΚΥΡΟ - ΚΥΜΗ

 

 • Πειραιάς-Αίγινα
 
 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ

 

 
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΥΚΛΑΔΕΣ:
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΘΗΡΑ- ΙΟΣ- ΠΑΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ

   
 • Β.Α. ΑΙΓΑΙΟ:
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΧΙΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΕΥΔΗΛΟΣ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ – ΒΑΘΥ

     ΛΑΥΡΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

     ΛΑΥΡΙΟ-ΜΕΣΤΑ ΧΙΟΥ

     ΛΑΥΡΙΟ-ΚΑΒΑΛΑ

     ΛΑΥΡΙΟ-ΛΗΜΝΟΣ
 

 • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ:
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ-AGKISTRI
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΡΟΣ - ΥΔΡΑ - ΕΡΜΙΟΝΗ - ΣΠΕΤΣΕΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

   
 • ΣΠΟΡΑΔΕΣ:
  ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ* - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΩΝΗΣΣΟΣ
  ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΩΝΗΣΣΟΣ
 

 

 

 • Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

Για έκδοση εισιτηρίων με την εταιρεία SAOS,κάντε κλίκ στο λογότυπο της εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ -ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ,ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ  από 11/12/19 έως και 30/10/20  ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ 

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΡΑΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΖΑΝΤΕ FERRIES.ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ,ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ζαντε φερριεσ

 

 

 

 

 

 

THASSOSLINK - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΑΣΟΥ, ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

Πορθμεία Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένας Θάσου.Kάντε κλίκ στο λογότυπο για περισσότερες πληροφορίες. Τα εισιτήρια για αυτές τις γραμμές πωλούνται τοπικά μόνον και όχι μέσω των συστημάτων κρατήσεων των ferries in greece, petas.gr & lets ferry

 

JF Sirena - Joomla Material Design Template

ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΣΟΥ

 • Θάσος-Κεραμωτή Καβάλας
 • Πρίνος-Καβάλα
Τα εισιτήρια για αυτές τις γραμμές πωλούνται τοπικά μόνον και όχι μέσω των συστημάτων κρατήσεων των ferries in greece, petas.gr & lets ferry
 Για εισιτήρια κάντε κλίκ εδώ aneth.forth-crs.gr/greek/npgres.exe?PM=BO#RoutesTable
 
 
 • Λιμένας Θάσου-Κεραμωτή Καβάλας
 • Πρίνος-Καβάλα
Τα εισιτήρια για αυτές τις γραμμές πωλούνται τοπικά μόνον και όχι μέσω των συστημάτων κρατήσεων των ferries in greece, petas.gr & lets ferry.Κάντε κλίκ στο λογότυπο  για εισιτήρια και δρομολόγια
 
 
Aκτοπλοικά εισιτήρια από /πρός Λήμνο για Αγιο Ευστράτιο με το Aiolis Ferry 
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ                                      
Myrina Travel – Καραϊσκάκη Χρύσα:  Τηλ.: 2254022900 & 2254022460

Aeolis Travel

Travel Agent Agios EFSTRATIOS, NORTH AEGEAN, GREECE
81500 AGIOS EFSTRATIOS
Tel .: +30 22540 93413-4

Τα εισιτήρια για αυτές τις γραμμές πωλούνται τοπικά μόνον και όχι μέσω των συστημάτων κρατήσεων των ferries in greece, petas.gr & lets ferry
 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΗΛΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ - ΣΙΚΙΝΟΣ - ΙΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΑΝΑΦΗ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΥΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟΣ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΚΥΘΗΡΑ - ΓΥΘΕΙΟ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟΣ
  ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΝΕ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ''ΒΙΤΖΕΝΤΣΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ''ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ.ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΜΕ ΤΑ Ε/Γ ''ΙΟΝΙΣ'' ΚΑΙ ''ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ''.
 
 • ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟ - ΓΥΘΕΙΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ιονις ferries δρομολογια
 
 
 
Δρομολόγια Πειραιάς-Κύθηρα με το  Ε/Ο ''ΙΟΝΙΣ'' καθώς επίσης και
 • Κύθηρα-Αντικύθηρα
 • Κίσσαμος Χανίων
 • Γύθειο Λακωνίας
Κρατήσεις από Πειραιά:
Voulgari Travel: 210 4125200, 210 4124800
First Choise Travel: 210 4179444, 210 4179111
Πρακτορείο Κυθήρων
KITHIRA TRAVEL
CHORA, Tel: +30 2736031390, +30 2736031490
POTAMOS, Tel: +30 2736031848
Κίσσαμος
XΟΡΕΥΤΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ
Καστέλι Κίσσαμος
Τηλ 28220 23250 / 23888
Fax 28220 22264
Κινητό 6972-038070
 
Πρακτορείο Κισσάμου
GELASAKIS TOURS
Tel: +30 2821089065
 
Γύθειο
ΡΟΖΑΚΗΣ TRAVEL
Βασ. Παύλου 5, Τ.Κ. 23200
Τηλ. 27330 22650 / 22207
Γύθειο Fax 27330 22229
Κινητό 6977-452674/6972-892860

 

porfyrousa kythira

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε/Γ ''ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ''

 • Νεάπολη Λακωνίας-Κύθηρα
 • Κύθηρα-Αντικύθηρα
 
 
Anen Lines travel to Cyclades & Peloponese. Departures from to Kisamos Kythira, Antikithira, Gythio, Kalamata & Piraeus.
 
ΑNEN LINES
 • Kίσσαμος-Κύθηρα-Γύθειο
 • Κίσσαμος-Κύθηρα-Καλαμάτα
 • Κίσσαμος-Αντικύθυηρα-Κύθηρα-Πειραιάς με το Ε/Γ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΑ''

ANEN LINES - F/B MYRTIDIOTISA

 

 • ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ
 • ΡΑΦΗΝΑ-ΙΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΡΕΘΥΜΝΟ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • ΣΕΡΙΦΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ [ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΙΦΝΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
 • ΣΙΦΝΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ
 • ΤΗΝΟΣ-ΙΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΥΡΟΣ
 • ΠΑΡΟΣ-ΙΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΤΗΝΟΣ
 • ΜΗΛΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ
 • ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ
 • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΜΥΚΟΝΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΙΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΣΥΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ
 • ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ
 • ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ--ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ--ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ]-
 • ΝΑΞΟΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ - ΝΑΞΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΜΟΡΓΟΣ[ΚΑΤΑΠΟΛΑ]-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΙΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΜΗΛΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ - ΝΑΞΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΗΛΟΣ - ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΑΜΟΡΓΟΣ - ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ - ΝΑΞΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ-ΙΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΣΥΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΑΝΑΦΗ

 

 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΜΗΛΟΣ
 • ΠΑΤΡΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΠΑΤΡΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΚΕΡΚΥΡΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΑΓΚΩΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΡΑΒΕΝΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΤΡΑ (GRIMALDI LINES)
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΕΡΙΦΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΜΗΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN SPEED LINES
 • ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KYDON PALACE !!
   NΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ  MINOAN LINES ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 18 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ !!!
 
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ High Speed Catamaran SANTORINI PALACE.
 
 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΙΟΣ – ΠΑΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ 
 
Οι «Μινωικές Γραμμές» (Minoan Lines), ανακοίνωσαν ότι το υπερσύγχρονο High Speed Catamaran SANTORINI PALACE θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στη γραμμή των Κυκλάδων από το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020. Το Σάββατο 18 Ιουλίου, το SANTORINI PALACE θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και με τελικό προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, εκτελώντας τη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σαντορίνη – Ηράκλειο.Οι «Μινωικές Γραμμές» (Minoan Lines), ανακοίνωσαν ότι το υπερσύγχρονο High Speed Catamaran SANTORINI PALACE θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στη γραμμή των Κυκλάδων από το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020. Το Σάββατο 18 Ιουλίου, το SANTORINI PALACE θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιό του με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και με τελικό προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου, εκτελώντας τη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Ίος – Σαντορίνη – Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου 21/07 – 31/07/2020, το πλοίο θα εκτελεί τη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ηράκλειο, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Την Πέμπτη 23/07/2020 και την Κυριακή 26/07/2020, το SANTORINI PALACE θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Φολέγανδρος μετ’ επιστροφής. 

 

 • ΠΑΤΡΑ - ΜΠΑΡΙ - ΠΑΤΡΑ ( )
 • KEΡΚΥΡΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΚΕΡΚΥΡΑ-ΜΠΑΡΙ
 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ
 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΠΑΤΡΑ-ΑΓΚΩΝΑ
 • ΠΑΤΡΑ-ΜΠΑΡΙ
 • ΠΑΤΡΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ
 • ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΤΡΑ ( )
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ ()

 

 • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ-BARI  (IT)
 • ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ
 • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΑΜΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ
 • ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΜΠΑΡΙ
 
 
   Red Star Ferries
 • Μπρίντιζι-Κέρκυρα
 • Μπρίντιζι-Παξοί
 • Μπρiντιζι-Κεφαλλονιά
 • Μπρίντιζι-Ζάκυνθος

 

 

 • Αμοργός (Κατάπολα - Αιγιάλη) - Δονούσα - Κουφονησι - Σχοινουσα - Ηρακλεια - Νάξο - Ιο - Σαντορίνη.
 • Καθημερινά δρομολόγια από Νάξο & Αμοργό για Μικρές Κυκλάδες.

 

 • ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΥΘΝΟ - ΣΕΡΙΦΟ - ΣΙΦΝΟ - ΜΗΛΟ - ΚΙΜΩΛΟ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΙΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
 • ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟ ( )
 • ΚΥΛΛΗΝΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΠΟΡΟ)  ()

 

 • Πειραιάς - Σύρος - Εύδυλος - Αγ.Κύρικος - Φούρνοι - Καρλόβασσι - Βαθύ
 • Πειραιάς - Σαντορίνη - Ανάφη - Κάσσος - Κάρπαθος - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος
 • Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ηράκλειο - Σητεία - Κάσσος - Κάρπαθος - Χάλκη - Ρόδος

 

 • ΛΑΥΡΙΟ - ΚΥΘΝΟΣ
 • ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για goutos lines

 • ΛΑΥΡΙΟ-ΚΕΑ
 • ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΘΝΟΣ

 • ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 • ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ--ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ῙΟΣ
 • ΡΑΦΗΝΑ-ΣΥΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ--ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ-ΚΑΤΑΠΟΛΑ
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΤΗΝΟΣᾹΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-
 • ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΙΦΝΟΣ-ΜΗΛΟΣ--ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ-ΘΗΡΑ-ῙΟΣ-ΝΑΞΟΣ
 • ΜΥΚΟΝΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ῙΟΣ-ΘΗΡΑ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ--ΜΗΛΟΣ-ΣΙΦΝΟΣ

 

 • Ρόδος - Μαρμαρίς (TR)
 • Ρόδος - Σύμη - Πανορμίτης

 

   

  • ΚΩΣ ( ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ) - ΚΑΛΥΜΝΟΣ.
  • ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.
  • ΚΑΛΥΜΝΟΣ - ΛΕΡΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ - ΠΑΤΜΟΣ - ΑΡΚΙΟΙ - ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ - ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ.

 

 • Κυλλήνη - Ζάκυνθο
 • Κυλλήνη - Κεφαλονιά "Πόρος"
 • Πάτρα - Κεφαλονιά "Σάμη" - Ιθάκη "Πισαετός"

 

 • Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι - Μέθανα - Πόρο
 • Πειραιάς-Σουβάλα 
 
 
Image result for saronic ferries
 • Πειραιάς-Σουβάλα
 • Πειραιάς-Ᾱίγινα
 • Αίγινα-Ᾱγκίστρι
 • Αίγινα-Μέθανα
 • Μέθανα-Πὀρος

 

EUROPEAN MANAGEMENT MARITIME COMPANY

 • Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι από 28/04/2016
 • Ζακύνθος - Κεφαλονιά (Σάμη) - Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Μπρίντιζι από 23/07/2016

 

 • Πειραιάς - Αίγινα
 
      EUROSEAS FERRIES
EUROSEAS LINES
 • Πειραιάς-Ύδρα
 • Πειραιάς-Σπέτσες
 • Πειραιάς-Πόρτο Χέλι
 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για strintzis lines

 • Πάτρα - Σάμη (Κεφαλονιά) - Ιθάκη (Βαθύ και Πισαετός)
 • Κυλλήνη (Πελοπόννησος) - Πόρος (Κεφαλονιά)
 
    ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ Ν.Ε 
Σήμερα, το πλοίο μας, Φ/Γ -Ο/Γ ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ, εκτελεί 4 κυκλικά δρομολόγια, σε εβδομαδιαία βάση. Αναλυτικότερα, τα δρομολόγια μας είναι τα εξής:
• Πειραιάς -Χανιά (Δευτέρα)
• Πειραιάς –Μύκονος* -Χίος -Μυτιλήνη (Τετάρτη)
• Πειραιάς -Χίος -Μυτιλήνη -Λήμνος -Θεσσαλονίκη (Παρασκευή)
*Θερινή Περίοδο